Испански език
Модератор: Boromir
-
little_secret
- В началото бе словото
Испански език
Разкажете повечко за изпита,някой ще се явява ли,кога е изпитът и т.н.?
- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако няма промяна (дебело подчертавам, че не съм запозната с тазгодишния план и дали всичко е както преди), изпита се състои от диктовка, упражнения по лексика и граматика и съчинение, като отделните елементи ги получаваш поотделно и имаш дадено време за всеки.
Ако си ходил/а на Олимпиада по испански език - 3 кръг, нивото е общо взето същото, формата /в общи линии/ пак такъв.
Не е МНОГО трудно, оценяват се елементите поотделно, тоест трябва да си покрил минимума по всеки един.
Успех!
Ако си ходил/а на Олимпиада по испански език - 3 кръг, нивото е общо взето същото, формата /в общи линии/ пак такъв.
Не е МНОГО трудно, оценяват се елементите поотделно, тоест трябва да си покрил минимума по всеки един.
Успех!
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-
-
little_secret
- В началото бе словото
- The Puppeteer
- В началото бе словото
По мое скромно мнение изпитът беше по-лесен от 3ти кръг на Олимпиадата в .... 11ти клас, който пък май беше по-лесен от втори кръг, но това е минало
В 12ти не знам как е било, но на явилите се и на двете миналата година им се стори, че изпитът си беше направо песен .... ако си си учил редовно в училище 
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
-
little_secret
- В началото бе словото
Ами на мен ми е втори език,ама го учиме 6 часа в седмицата доста усилено.И мисля да отида на изпита ама без да разчитам особено на негоThe Puppeteer написа:По мое скромно мнение изпитът беше по-лесен от 3ти кръг на Олимпиадата в .... 11ти клас, който пък май беше по-лесен от втори кръг, но това е миналоВ 12ти не знам как е било, но на явилите се и на двете миналата година им се стори, че изпитът си беше направо песен .... ако си си учил редовно в училище