Айде ... back to reality
Успешна сесия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
При нас са четири изпитите, като вече два минаха. Но вече съм твърдо убедена, че количеството на изпитите няма нищо общо с тежестта им! Два от нашите са просто убийствени. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Три изпита (първият е след повече от седмица) и 4-5 курсови работи. Освен т'ва имам два невзети от миналата година, за които май също има дати.
По-лошото е, че това никак не ме стряска и вместо да търся материали и да чета, си дърпам епизодчетата на "Бийвис и Бътхед" и простея. Очакванията ми са за невиждана досега катастрофа
School sucks! Huh, huh!
По-лошото е, че това никак не ме стряска и вместо да търся материали и да чета, си дърпам епизодчетата на "Бийвис и Бътхед" и простея. Очакванията ми са за невиждана досега катастрофа
School sucks! Huh, huh!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Човече, ти не завършваш ли тая година?!Циндил-Пиндил написа:По-лошото е, че това никак не ме стряска и вместо да търся материали и да чета, си дърпам епизодчетата на "Бийвис и Бътхед" и простея. Очакванията ми са за невиждана досега катастрофа![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
3 изпитааааа ама 2 имат устен и писменнн иии 1ва сесияяяя ииии не сам седнала да уча още........ не знам от къде това спокойствие...! 
Да бъдеш никой,но себе си, в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг..означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие.
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
уфф,ами без да броим факултативите изпитите ми са 5! 2 минаха(социология и информационни технологии) ,надявам се от 1 са се осводобя -значи остават три! единия (по ИБЖ) е в понеделнич и сега се гърча над някакви вестици от преди 100 години...скукааааа!

I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"