МО - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
е свърши се най-сетне. не болеше пък толкова много
аз очаквах по-гадни номера от тоя пък той се оказа на място
най-ме кефеха двамата квестори които ни пазеха като на кандидат-студентски изпит- само дето не идваха с нас да пишкаме 
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- la_cazadora
- Драскач
относно езиците
Здравейте, хора!
Аз съм кандитатстудент тази година и срещам ОГРОООООООООООООООМНИ трудности при намирането на информация за специалността. Искам да ви питам за езиците:
1. По какви учебници учат хората, които кандидатстват с английски и го изберат като първи език? Ако можете да ми го цитирате ниво, издателство, автор и за колко време се взима, за да си направя сметката.
2. От какви езици могат да избират хорат като втори език?
3. Как стои въпроса с "екзотичните езици"? Аз искам да уча такъв, ама едва ли някой друг ще иска, за да си направим групичка.
1. По какви учебници учат хората, които кандидатстват с английски и го изберат като първи език? Ако можете да ми го цитирате ниво, издателство, автор и за колко време се взима, за да си направя сметката.
2. От какви езици могат да избират хорат като втори език?
3. Как стои въпроса с "екзотичните езици"? Аз искам да уча такъв, ама едва ли някой друг ще иска, за да си направим групичка.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По английски като първи език не учихме от учебник, а от разни хендаути, статии с политическа и юридическа тематика, доклади на Джефри Ван Орден и разни такива. Принципно доста полезно, ако искаш да свикнеш с юридическата терминология. Само дето съществува реална опасност въобще да не се мернеш на английски след втория път. (
)
Ако се паднеш при Ванина Петрова, по-добре е да си сравнително редовен. Да не забравя - много е заядлива.
Колкото до екзотичните езици - не бих тръгнал да те обнадеждавам. Вътре в моя курс няма група с по-екзотичен език от руския (който не е особено екзотичен
)
Може би има възможност да се включиш към някоя група от друга специалност, но няй-вероятно трябва да провериш във факултета по източни езици (забравих му точното наименование) на Тодор Александров и Опълченска
Ако се паднеш при Ванина Петрова, по-добре е да си сравнително редовен. Да не забравя - много е заядлива.
Колкото до екзотичните езици - не бих тръгнал да те обнадеждавам. Вътре в моя курс няма група с по-екзотичен език от руския (който не е особено екзотичен
Може би има възможност да се включиш към някоя група от друга специалност, но няй-вероятно трябва да провериш във факултета по източни езици (забравих му точното наименование) на Тодор Александров и Опълченска
- la_cazadora
- Драскач
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: