КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

хм, за мен по принцип и двете дати са удобни... моят бал е на 24ти, 25ти и 26ти в Слънчев бряг... ама по-добре ще е на 13ти лично за мен , че после спокойно да се оправям за бал, изпращане и т.н.... ама някак си не ми се струва логично да го сложат на 21ви, защото това е вече по баловете и по този начин ограничават шанса на тези, чийто бал е на 20ти или 21ви да се явят на предварителен, който лично за мен си е много важен. дано да е 13ти! :) и успех на всички кандидатстващи!!! :)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Ами те скоро трябва да изнесат официални дати, така че ще почакаме. Дано обаче не съвпадат с баловете.

Успех на всички!!!

P.S. Наближава :(
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

дааа, наближава и ме хваща страх :( имам чувството, че колкото повече чета, толкова по-малко знам :( голяма съм паника на изпити и шанса да се проваля е супер голям :( това ме плаши...
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

Неди ако това ще те успокой: С всички е така. Дано имаме късмет :)
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

даноооо! ох, искам да заспя и да се събудя като студентка по Право в СУ... ама ... няма как да стане, затва си налягам парцалите и уча здраво ... УСПЕХ на всички!!! :)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

искам да заспя и да се събудя като студентка
Де да беше толкова лесно :)
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Хм... според мен не е чак толкова близо. Пък и нека не забравяме, че в крайна сметка истинския изпит е юли. Чак юни месец може вече да кажем, че наистина наближава :wink:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

CooL^GirL^^^ написа:Хм... според мен не е чак толкова близо. Пък и нека не забравяме, че в крайна сметка истинския изпит е юли. Чак юни месец може вече да кажем, че наистина наближава :wink:
аз по принцип много държа да си взема пробния изпит! искам да ми отпадне за лятото, а не да се побъркам до юли месец. освен това тази година също няма да има пробен по литература и ,ако взема историята още на пробен, после ще имам почти 2 месеца само за литература, което е предпоставка за по-добър резултат. а и на пробния ще съм по-спокойна, защото ще знам, че има и 2ра възможност... а през юли ще знам, че ,ако не го взема, увисвам и тва адски ще ме изнерви.... не че няма дрги университети, но за мен проиритет е СУ и ще направя всичко възможно да съм точно там :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Ей, хора, обадих се в ИФ и от там казаха датата 13 май :!:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
beti
В началото бе словото

Мнение от beti »

13 e мн добра дата за повечето и лично за мен(ще се ходи на бал:P) :)21-ви се пада понеделник и е просто невъзможно да е тогава!Утре ще питам пак в СУ да видя какво ще кажат от там
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Raya_Alexandra написа:Ей, хора, обадих се в ИФ и от там казаха датата 13 май :!:
Ами и аз се обадих... На мен ми казаха, че 13 май е само предложение, което тепърва трябва да бъде одобрено... Тъй че яснота все още няма... Казаха, че със сигурност ще се знае към края на февруари-началото на март.
Изображение
galka_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от galka_ »

Добре за датата ясно или 13-ти, или 21-ви май най - важно е всички да се представим подобаващо на този изпит :) а ако не на предварителния и юли месец ни устройва :)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

Добре за датата ясно или 13-ти, или 21-ви май най - важно е всички да се представим подобаващо на този изпит а ако не на предварителния и юли месец ни устройва
Дамм, точно така :)
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

13 или 21-и в момента ми изглеждат еднакво далече...все ми е тая - аз моя бал забравих дали е на 21-ри, 22-ри или 26-ти...На коя дата е предварителния може само да ни отнеме една седмица през която да преговорим нещо...(за мен 6 дена, защото последния ден НЯМА да погледна никаква история :) )
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

абе датата за предварителния изпит не ми е толкова на сърце сега
кво се плашите има още 3 - 4 месеца до май месец :D
я се успокойте малко :)
мен ме гложди ?-са дали е ясна програмата за изпита по история :roll:
Заключено