При нас специално скъса само първото момиче, което влезе, докато аз бях там. След това разбрах, че имало скъсани и от последните, но то е защото повече се изплашили и направо решили за септември. Иначе аз имам 4, а почти нищо не му казах.
Влизаш, оставяш си нещата и теглиш въпрос - 2 колонки, 1 за средновековие, една за нова история. Сядаш на първото столче. След всеки изпитан влиза следващ, всички се изместват с едно столче напред, докато стигнат до столчето при него. С малко зор може и да усепееш да си смениш въпрос ( 1 или и 2та) с този до теб, ама не знам как ще се разберете. Като стигнеш до него, даваш му въпросите и започваш да говориш. Хубаво е да си напишеш колкото можеш повече на листчето, преди да стигнеш до него, в случай, че се панираш - да четеш поне в началото. Задава въпроси, но те не са винаги заяждане, понякога са смислени, макар че понякога се заяжда наистина гадно и те панира, особено ако имаш предразположение към това. Във всеки случай струва ми се, че е благосклонен към ония, които не протакат, не мънкат, карат директно и по смисъл. Аз му говорих сбито, но бързичко, без да мънкам. Въпреки това той слуша и внимава. Когато ми каза да говоря по втори въпрос ( последния 65ти), му казах, че не мога да кажа нищо, той каза 'добре" , писа ми 4 и ме изпрати. Малко нереално ми се видя, но... Не съм мераклия на цафе
п.П. Колежката до мен супер мн я спече по 1 време, чак и аз се спекох, като чух следното:
Тя : Вликият логотед изпълнява тая и тая длъжност в Средновековна България и не само.
Той ( гледа я известно време): Знаете ли, колежке, че двойката също е държавна оценка... И не само!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"