Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Изворите и историографията са ми последния проблем. Историографията, особено в Средновековието, много се повтаря, а изворите се помнят лесно. Пък и не е задължително да се пишат всички. 2-3 според мен стигат, колкото да покажем, че знаем от къде черпим информация за дадения период.
nediii, и аз бих се радвала на тази темичка
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Пожелавам ви тема, на която да биете рекордите по двойки от миналата година на предварителния.
Искам да е нещо гадно, макар че такова няма. На мен каквато и тема да ми бяха дали, двойка никога нямаше да изкарам.
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
Пожелавам ви тема, на която да биете рекордите по двойки от миналата година на предварителния.
Искам да е нещо гадно, макар че такова няма. На мен каквато и тема да ми бяха дали, двойка никога нямаше да изкарам.
FeverNew написа:Пожелавам ви тема, на която да биете рекордите по двойки от миналата година на предварителния.
Пожелавам ви да ви се падне нещо, което знаете Също така ви пожелавам да не ви взимат от оценката, защото сте сложили 1-во извори, после историография. Желая ви още да не ви взимат от оценката защото не сте писали "поне 1 стр. увод". Абе да сте живи и здрави!
Аха, ясно. Иначе на мен са ми казвали, че е хубаво и при самото изложение да се споменават извори. Примерно: "За това съдим от еди кой си надпис ...", а не само в началото да се изброят.
anelka написа:Аха, ясно. Иначе на мен са ми казвали, че е хубаво и при самото изложение да се споменават извори. Примерно: "За това съдим от еди кой си надпис ...", а не само в началото да се изброят.
да, така е апък специално на моите теми изворите и историографията са на различни места ... в зависимост от темата и по време на цялото изложение се споменават кой кво казал, откъде се извлечени сведения почти за всяко събитие