КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
хм, за мен по принцип и двете дати са удобни... моят бал е на 24ти, 25ти и 26ти в Слънчев бряг... ама по-добре ще е на 13ти лично за мен , че после спокойно да се оправям за бал, изпращане и т.н.... ама някак си не ми се струва логично да го сложат на 21ви, защото това е вече по баловете и по този начин ограничават шанса на тези, чийто бал е на 20ти или 21ви да се явят на предварителен, който лично за мен си е много важен. дано да е 13ти!
и успех на всички кандидатстващи!!! 
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
аз по принцип много държа да си взема пробния изпит! искам да ми отпадне за лятото, а не да се побъркам до юли месец. освен това тази година също няма да има пробен по литература и ,ако взема историята още на пробен, после ще имам почти 2 месеца само за литература, което е предпоставка за по-добър резултат. а и на пробния ще съм по-спокойна, защото ще знам, че има и 2ра възможност... а през юли ще знам, че ,ако не го взема, увисвам и тва адски ще ме изнерви.... не че няма дрги университети, но за мен проиритет е СУ и ще направя всичко възможно да съм точно тамCooL^GirL^^^ написа:Хм... според мен не е чак толкова близо. Пък и нека не забравяме, че в крайна сметка истинския изпит е юли. Чак юни месец може вече да кажем, че наистина наближава![]()
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: