ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Разрешавам ти да ме цитираш
Споко, бе, Дани, ние това ще го учим още един семестър и после изпит... знам какво е и знам какво ще е, но не мога да помогна нито на тебе, нито на себе си, без да учиш, при нея можеш да изкараш 5, така че спокойно
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Nuc
- От дъжд на вятър
а убаво било човек да се прибере в Студентски град... сеа остава само и да седна да уча и просто цена няма да имам... макар че както се събрахме великия квартет тая нощ само белотец май ... Раянов Раянов не е добре работата...
а между другото Дани споко тва ИБЖ никой не го разбира а на нас ни се води основен предмет че и цели 2 семестъра тряа да слушаме мама ти Здравка ...
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз ако имах два семестъра ИБЖ щях вече да съм си спретнала собственоръчно измайсторена бесилка. Щом даже изчистих вкъщи само и само да не седна да уча, работата е много сериозна
Абе както и да е, айде по-бързо да минава, че единственото, което ме крепи, е мисълта за ром с кола вечерта след изпита. (Та кво се говореше за женското пиянство?!)
Май е време да се връщам и към курсовата по СП, че там поне е интере...
Абе както и да е, айде по-бързо да минава, че единственото, което ме крепи, е мисълта за ром с кола вечерта след изпита. (Та кво се говореше за женското пиянство?!)
Май е време да се връщам и към курсовата по СП, че там поне е интере...
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Както се казваше в една чалгийка (която аз никога не съм слушал) "за малко съм, ни съм ут тукя". И аз така минавам само да ви видя как сте журналистите и PR-ите преди великото медийно
Аз уча, колокто и да ми е странно (щото отдавна не се е случвало) и се оказа, че не е толкоз сложно...ама ще видим на 6. Тц тц, хората си взеха всички изпити, а ние още не сме започнали...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!