Какво ви подразни / натъжи днес?
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
ами, развесели ме съселът, който се нанесъл в тоалетната на бунгалото, в което брат ми беше на море. И трябвало да го ръчкат и да го гонят всеки път, когато я използвали.. 'щото им се мятал, ахахах
... Само дето не го снимали:( .. а носи инак поетичното име Донка
... Това ме развесели и се радвам, че брат ми се прибра 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ядосаха ме дъждовете - няма влакове до Пловдив, където се намира моята възлюбена... трябва да давам по 9лв за автобус. На отиване ще се стопира и това е...
А тия дни ме ядосаха и БДЖ... няма да ви описвам какво е.... Не, ще ви опиша....
В сайта промениха данните заради повредите и пишеше, че има два директни влака за Плд по 5 и по 6лв. Обаждам се на "информация": Три са, нямат нищо общо от тези в сайта, включват прекачване в Септември, докъдето ще ни возят автобуси и са по 13лв 30ст. Отивам там сутринта и виждам автобусите отвън (бяха 280 и 94, между другото :Р ). Влизам и питам на "информация" кога е следващият автобусовлак за Септември и очаквам да ми каже "след 15 мин", когато според лелката на телефона снощи трябваше да заминат автобусите. Но тази ми каза: 13:40 (вместо 10:10). Отивам навън и питам шофьора на първия автобус дали са за Септември. Ами за там били.Слизам да си взема билет - струва 6 лв! А не 13. Ама и организация.
А няма да споменавам за оня влак дето имаше 220мин. закъснение. И с който бая хора, пътуващи за Плд (без мен, за щастие), се озовааха в Сърбия.
ПП: Гледам, че другата тема изскочи пак... може да сменим заглавието на тази.... или?
А тия дни ме ядосаха и БДЖ... няма да ви описвам какво е.... Не, ще ви опиша....
В сайта промениха данните заради повредите и пишеше, че има два директни влака за Плд по 5 и по 6лв. Обаждам се на "информация": Три са, нямат нищо общо от тези в сайта, включват прекачване в Септември, докъдето ще ни возят автобуси и са по 13лв 30ст. Отивам там сутринта и виждам автобусите отвън (бяха 280 и 94, между другото :Р ). Влизам и питам на "информация" кога е следващият автобусовлак за Септември и очаквам да ми каже "след 15 мин", когато според лелката на телефона снощи трябваше да заминат автобусите. Но тази ми каза: 13:40 (вместо 10:10). Отивам навън и питам шофьора на първия автобус дали са за Септември. Ами за там били.Слизам да си взема билет - струва 6 лв! А не 13. Ама и организация.
А няма да споменавам за оня влак дето имаше 220мин. закъснение. И с който бая хора, пътуващи за Плд (без мен, за щастие), се озовааха в Сърбия.
ПП: Гледам, че другата тема изскочи пак... може да сменим заглавието на тази.... или?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
OK, сменям заглавието
Твоето пътуване до Пловдив като моето до Етрополе , баси. Обаждам се на автогарата - вървят ли рейсовете ? Вървят. В колко е първият? в 7 .Следващият ? в 9. Отивам в 9 (щот не моем се дигнем за 7
) - трънки рейс! Само един за Ботевград. Звъня на милото , да съм се качвала за Ботевград, от там да се прехвърлям до Правец и от Правец щял да ме вземе с кола...Казах му,че ако не се ожени за мен след това пътуване, просто да ме забрави
И така хукнах да се прехвърлям, аз , която все си пътувам с преки рейсове и все ме е страх да се прехвърлям!!! Стигнах, слава Богу,минахме по магистралата , а не през Своге. Бтв, рейсовете за по 9 лв до Пловдив са ми най-любими
Само с тях пътувам.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Аз обаче съм кукуряк още в пет, та няма да ми е проблемCrematory написа:хъх, не моем станем толкоз рано, дарлингЛорд Носферату написа: кога сутрин е първият рейс от София за Пловдив?Нещо от рода на 6.30 - 7 . Не помня от София на кръгъл час ли тръгваха или на половин, все забравям. Но има на всеки час.
Спор да нямаCrematory написа:БТв, пловдивчанки сме яки мадами, нали
По темата: Дразня се, че от една седмица не мога да се свържа с един човек в САЩ, а е наложително да се чуем!
ПП: Само още едно въпросче, за всеки случай: Автобусите от София за Пловдив тръгват от тази автогара, която е до централната ЖП гара, нали?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
една приятелка ми цъфна на вратата в 11 и ме събуди.. всъщност, не съм разстроен от факта 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg