English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
light_my_fire
В началото бе словото

Мнение от light_my_fire »

Да,просташки може и да звучи,но се готви хиляди пъти по-лесно от британския,пък и аз лично повече харесвам американския като звучене.Някак си звучи по-нормално,по-естествено за разлика от британския,които малко звучи като френския с лек привкус на специфична за англичаните надменност.Естествено всеки си има свой вкус.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Затова е по-просташки, защото се готви по-лесно! :wink:
maxi

Мнение от maxi »

Добре де,ама кой ни пита как ни звучи и дали ни харесва?Квото свирят,тва играем.Стегнете се бе хора,едва ли е невъзможно да бъдат превзети "от вътре",т.е. като им знае човек изискванията. Някои хора дето са учили за изпита в Образователните казаха,че точно в това им е тайната.
zoxoxo
В началото бе словото

Мнение от zoxoxo »

Имам един въпрос
Някой ще се явява ли за сертификат , с който мисли да кандидатства в чужбина например в Холадния с английски.
Ако има информация за приема там и специалностите, които са на английски, нека драсне някой ред, че мен догодина май това ме чака
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Приготви си около 8-9000 евро годишно за издръжка, пък ако щеш и в държавен влез със стипендия..Само предупреждавам :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Първо провери дали там дават да се бачка!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

:)

Мнение от TheGreat7 »

За есето не е нужно да вкарвате кой знае какъв сложен език или разни дълбоки разсъждения :wink: Просто го постройте вярно, използвайте само словосъчетания, които сте сигурни, че са правилно употребени и задължително вкарвайте linking words поне на всяко 2-ро изречение. Горе-долу това е основното според мен. Успех ! 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
ASTERIX
В началото бе словото

Мнение от ASTERIX »

На мене главният проблем ми е диктовката, другото що годе е добре. Ако имаше предваритебен щеше да ми е много по-добре :evil:
maxi

Мнение от maxi »

Ами вероятно затова няма да има - щото на много хора щеше да им е гот...
Аватар
que3n0fdrama
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от que3n0fdrama »

В Пловдивския има предварителен, явете се там. Формата на есето е малко по-различен от този на Софийския (дават някакво малко текстче, към което има въпроси, които се явяват топик), но пък специално тази година диктовките и на предварителния, и на редовния по всеобщо мнение бяха по-трудни от тази в СУ.
Изображение
maxi

Мнение от maxi »

Вероятно всяка година е различно,така че който иска да се пробва-що не...
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

que3n0fdrama каза:
но пък специално тази година диктовките и на предварителния, и на редовния по всеобщо мнение бяха по-трудни от тази в СУ.
Не знам какво е това "всеобщо мнение", но моята оценка, както и на абсолютно всички мои познати, кандидатствали с английски в СУ и ПУ, беше доста по-висока в ПУ, отколкото в Алма Матер :wink: Нямаше нито 1(един) с по-висока оценка в СУ :lol:
Аватар
que3n0fdrama
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от que3n0fdrama »

Моите също бяха по-високи в ПУ и въпреки това диктовката там беше по-трудна. Но нека не забравяме фактора време - никой не бърза и никой не прави грешки от невнимание с тия 4 часа дето ги дават :D
Изображение
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Мда, времето също си е фактор, заслужаващ внимание :thumbleft:
maxi

Мнение от maxi »

зависи кой какви критерии има за трудност,но понякога грешим и познати неща,така че не може да се обобщава.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”