Записване на отборите за Мегатурнира след сесията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Аз съм поканил лично Форум УНСС, но засега се скатават. Според мен все пак е добре отборите да имат някаква идентичност, а не напълно произволно събрани. Иначе се губи смисила. Най-лесно е да се съберат 7 добри футболистчета от квартала и да мачкат. Въпроса е да се идентифицират по някакъв начин. Ама не като Аякс Ребърково. Аз съм против такива сборни отбори.
Да живее отбора на Форум СУ
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Момчетата дето искат да се включат не са сборен квартален тим на софия.Те даже не са от сф..Трима от тях учат във ФМИ.Бъдете по снисходителни.Те ще се "картотекират" и ще бъдат един и същи състав до края на турнира.Не съм ги гледал как играят футбол , но знам,че са конкуренти.Не се плашете,никой не е тренирал футбол от тях,а вратарят им ще е близо 100 кг:)Чакам включване от капитаните.
П.П.Колкото повече,толкова по весело:)
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Айде и аз да кажа кво мисля: според мене най-хубаво е да направим турнир на обособени отбори. Не ни трябват "Аякс"-ове, Гацо Бацов и т.н. Нека играчите от един отбор да имат нещо общо помежду си (обща специалност, форум или нещо такова). Твърдо съм ПРОТИВ за опцията "под наем"! "Братовчед ми Развигор е от *Културологията* обаче щот играе добре ше го привлечеме" Не е гот така. Един играч трябва да играе за един отбор! Аз казах. Хау
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

А бе хора те са си отделен тим и имат нещо общо по между си.От един град са (Монтана). Това достатъчно ли е?Искам мнение на капитаните и на съдията.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ми след като zenga записа отбор Батак, защо да няма и отбор Монтана. Иначе подкрепям на 100% мнението на Lef7y
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Капитане, не оставай с лошо впечатление - нямам нищо против Монтанците. Щом са си отбор - нека се включат :) Имах предвид *кварталните отборчета*.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Важното, всички да участват, и да спечели по-добрия.Успех на всички !!!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

SoNoR написа:Важното, всички да участват, и да спечели по-добрия.Успех на всички !!!
That's the spirit! :D
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Относно записването в турнира- не виждам пречка да се записват отбори, които приемат Правилата и имат достатъчно играчи. Това е от мен 8) чакам капитаните да определят дата за да обсъдим Правилата на турнира и други подробности.
Аватар
zenga
В началото бе словото

Мнение от zenga »

DobreFF написа:Ми след като zenga записа отбор Батак, защо да няма и отбор Монтана. Иначе подкрепям на 100% мнението на Lef7y
DobreFF, батка това е само име. Мога да гарантирам, че всички от отбора ми са от Софийския и няма никой от Батак!
Иначе съм твърдо против да участва който и да е играч или отбор извън студентската общност - нека има отбори от УНСС от ВИАС и т.н., но да се знае кое висше заведение представляват. Все пак си мислех, че идеята бе да се направи вътрешен студентски турнир - ок нека прерасне на студентски турнир, но до тук 8)
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

:)

Мнение от TheGreat7 »

Само така, zenga, напълно съм съгласен с теб :)
The harder you fall, the higher you bounce...
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от FeverNew »

TheGreat7 написа:Само така, zenga, напълно съм съгласен с теб :)
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Така трябва да е. Трябва да има някакво ограничение. Неможе в ШЛ да участва Скала (Бов) или Паламуд (Мичурин), например. Така и тук, трябва да се ограничим в студентската общност. Ако кажете само СУ, няма проблем, ако кажете и други университети - ОК.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”