Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Моя бал е на 25-ти, но на 27-ми заминаваме за Слънчев бряг Е, това естествено не може да ме спре да отида на пробния Най-много да ми се убие настроението, ако се издъня на изпита
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Ще се надяваме предварителните да ги наблъскат в началото на май...
Ние на 26-ти заминаваме за 6-7 дена в Турция, ама ако предварителния по математика е тогава, не знам на кое от двете ще ходя...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
galka_ написа:Raya_Alexandrova, сама си пиша темите тази седмица правя темата за движение за новобългарска просвета и култура. Вие до къде сте с материала? А това ако предварителния е на 27 май, ще бъде доста неприятно защото, абитуриентския ми бал е на 26
Аз започвам нова история.
Колкото до предварителния на 27 май... еми не е тооолкова зле за мен, защото балът ми е на 24 май. Аз все се надявах историята да е на 20...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Не е ! Изпита по история ще е на 21-ви май, официално е написано в сайта на ИФ на СУ "Предварителният изпит по История на България в рамките на кандидатстуденската кампания за 2007 г. ще се проведе на 21 май 2007 г." Ето и адреса : http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/kstudents.html
teufelchen написа:Не е ! Изпита по история ще е на 21-ви май, официално е написано в сайта на ИФ на СУ "Предварителният изпит по История на България в рамките на кандидатстуденската кампания за 2007 г. ще се проведе на 21 май 2007 г." Ето и адреса : http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/kstudents.html
Програмата е тази , която е от 2006 , както си пише на самия линк , но след като е дадена под датата на пробния за 2007 предполагам , че са сложили същата , защото 2007 няма да има никаква промяна в сравнение с миналата година