Записване на отборите за Мегатурнира след сесията
Модератори: ники, Methuselah
Аз съм поканил лично Форум УНСС, но засега се скатават. Според мен все пак е добре отборите да имат някаква идентичност, а не напълно произволно събрани. Иначе се губи смисила. Най-лесно е да се съберат 7 добри футболистчета от квартала и да мачкат. Въпроса е да се идентифицират по някакъв начин. Ама не като Аякс Ребърково. Аз съм против такива сборни отбори.
Да живее отбора на Форум СУ
Момчетата дето искат да се включат не са сборен квартален тим на софия.Те даже не са от сф..Трима от тях учат във ФМИ.Бъдете по снисходителни.Те ще се "картотекират" и ще бъдат един и същи състав до края на турнира.Не съм ги гледал как играят футбол , но знам,че са конкуренти.Не се плашете,никой не е тренирал футбол от тях,а вратарят им ще е близо 100 кг:)Чакам включване от капитаните.
П.П.Колкото повече,толкова по весело:)
П.П.Колкото повече,толкова по весело:)
Айде и аз да кажа кво мисля: според мене най-хубаво е да направим турнир на обособени отбори. Не ни трябват "Аякс"-ове, Гацо Бацов и т.н. Нека играчите от един отбор да имат нещо общо помежду си (обща специалност, форум или нещо такова). Твърдо съм ПРОТИВ за опцията "под наем"! "Братовчед ми Развигор е от *Културологията* обаче щот играе добре ше го привлечеме" Не е гот така. Един играч трябва да играе за един отбор! Аз казах. Хау
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
DobreFF, батка това е само име. Мога да гарантирам, че всички от отбора ми са от Софийския и няма никой от Батак!DobreFF написа:Ми след като zenga записа отбор Батак, защо да няма и отбор Монтана. Иначе подкрепям на 100% мнението на Lef7y
Иначе съм твърдо против да участва който и да е играч или отбор извън студентската общност - нека има отбори от УНСС от ВИАС и т.н., но да се знае кое висше заведение представляват. Все пак си мислех, че идеята бе да се направи вътрешен студентски турнир - ок нека прерасне на студентски турнир, но до тук