Josif написа:janette написа:Като гледам досега никой от писалите не е бил на изпита -> извод : никой от явилите се не е оцелял, за да разказва![]()
Скъпа аз бях бе, миналата година и определоно за да влезеш от първите трябваше да си доста подготвен. Де да знам, лични наблюдения.
Това кой подред влизаш едва ли има кой знае какво значение. Вярно е, че след два-три часа той вече се е изморил и му е писнало да слуша едно и също. Вярно е също, че който не се чувства много добре подготвен иска да отложи максимално влизането си на изпита и остава от последните. Честно казано, времето при нас мина толкова бързо, ама все пак ние бяхме само една група (3-та) - 17 човека за 2 часа, че и аз не разбрах как останах от последните
Паднаха ми се Синтагмата и Развитие на българското частно право в началото на 20-ти век. По първия въпрос не знаех кой знае колко, а на втория той ме прекъсна. Гледаше при нас оценките от тестовете, но те могат само да помогнат да ви пише повече, не и по-малко. Мисля, че всичко, което се изписва за него, че се заяждал и други такива, не е вярно, но разбира се всичко си е до гледна точка... Успех на всички, на които им предстои да седнат срещу Токушев. Помнете, той не яде хора