ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

и що така реши-аз в момента нямам идея какво точно да уча. в главата имам амо някакви лястовици,някакви ербаб жени.....
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

И-Бахти-Жината :lol: :lol: Споко, Дани, ИБЖ-то не е страшно, някав тест, и като научиш за вестниците от хиляда и балканската в село Схлупена Паланка - няма начин да не изкараш :lol: :lol:
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

ама не съм сигурна дали ще е тест...и тва и-бахти-жината за мен ли беше? :?: :scratch:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Еи тва жените не сте кат хората... Не, не беше за тебе, ИБЖ - и-бахти-жината, това си го разправяме със съквартирантите (и с Емо) от началото на семестъра... не ми се сърди, малко Дани :lol:
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

уффф,нали вчера ти казах,че съм като албанско реотанче :oops: . ама добре сте го измислили. дани вас не сърди се!
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Пък и вие ако сте с книгоиздателите, ще може в краен случай и да се преписва - не е толкова фатално :lol: В крайна сметка, това е само едно ИБЖ, реотанче. :lol:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

единственото интерсно нещо в момента са двете цветни маркерчета,които си купих днес и с които подчертавам неща като ''екософия'' и ''медиакрация'' ,които някакси не разбира! лудичките на шаренко се радват :wav:
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Значи имаш въпииииуууща нужда от тълковен речник и от нейната книжка (щото явно другите неща - маркерите - си ги имаш) :lol: Само спокойно, учиш ли нервно - нищо няма да излезе...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Колеги, ние ( книгоиздателите ), ще сме на 29-ти от 1 часа следобед.
Аз НИЩО не знам, дори не знам върху какво ТОЧНО да уча...Чета някакви статии и това е..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Fragile, то НЯМА върху какво да се учи. Не знам на вас какво ви преподава (той и съквартирантът ми май не знае...) но на нас последния път ни говори за печат на Есперанто и за печатът в село нам-кое-си... ако това ще го има на нашия изпит....
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Решила съм, че ако го взема ( 3.00 ), ще черпя с бонбонки :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Какви ти бонбонки?! Фантастико ще изкупим, ама айде да не е три...сега, все пак пазим стая в Града на греха :lol: :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Имаш право. Аз не гоня нищо и затова и 3.00 ме устройва. Ама да се молим и за повечко.
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Е ние се борим за 6, пък те колкот' дадат....
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Абе тва ИБЖ ми взима дъха просто - в смисъл, че се задушавам от нейните глупости... Ама пък толкова добре се заспива върху "Печатът" на Панайотов 8)
А междувременно трябва и да си гукам пред компютъра да пиша курсовата по СП. Въобще - студентска идилия...
Ама поне не ми пука и довечера отивам да пия!!! :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”