Първи дубъл и ... начало:
В една далечна страна живяла една красива девойка с вълшебно красив поглед, който омайвал всички хора по света. Един ден девойката попитала своята майка:
...вие сте!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- А мамо, да те питам: съседското момче ме кани на разходка в гората, искал да ми покаже как се ловят катерички. Дали да отида?В една далечна страна живяла една красива девойка с вълшебно красив поглед, който омайвал всички хора по света. Един ден девойката попитала своята майка:
- Мамо, на кой съм се метнала толкова красива? Виждам, че не е на теб. Татко красив ли беше?(девойката не познавала баща си)
- Ма, ти луда ли си ма? Баща ти беше същийо грозил като мене. Май ще си се метнала на комшията...
Имаше 2 такива, ама карай да върви!DaNce_ написа:Незнам дали е имало такава тема...

-Иди с момчето..разрешавам ти, но преди това трябва да знаеш, че...-казала майката и започнала своя монолог за "птичките и пчеличките".pora_e_priqtel написа:Айде сега простотии
- А мамо, да те питам: съседското момче ме кани на разходка в гората, искал да ми покаже как се ловят катерички. Дали да отида?В една далечна страна живяла една красива девойка с вълшебно красив поглед, който омайвал всички хора по света. Един ден девойката попитала своята майка:
- Мамо, на кой съм се метнала толкова красива? Виждам, че не е на теб. Татко красив ли беше?(девойката не познавала баща си)
- Ма, ти луда ли си ма? Баща ти беше същийо грозил като мене. Май ще си се метнала на комшията...