ФК Археология-Чест,Класа и Етичност
Модератори: ники, Methuselah
ФК Археология-Чест,Класа и Етичност
С тази тема се надявам да вдъхна кураж на момчетата и да изкажа някои истини за нашия отбор.
1. Ние винаги сме играли честен и почтен футбол , винаги сме знаели как да губим,което спорд мен е доста мъжко качество.
2. Всеки от нас притежава доста добри качества на футболист и аз на това му казвам класа(въпреки ,че не сме професионалисти).
3.Винаги сме били морални с всички.Никога не сме се самохвалили при побета,не сме мрънкали при загуби и не сме се опитвали да обидим някой ,като се възвишаваме нас си.
4.Футбола не е единствения начин да се покажеш и да избиваш комплекси с него.
Ние имаме всичко това ,което Форума нямат.
Това не е хвалба,а самата ИСТИНА.
1. Ние винаги сме играли честен и почтен футбол , винаги сме знаели как да губим,което спорд мен е доста мъжко качество.
2. Всеки от нас притежава доста добри качества на футболист и аз на това му казвам класа(въпреки ,че не сме професионалисти).
3.Винаги сме били морални с всички.Никога не сме се самохвалили при побета,не сме мрънкали при загуби и не сме се опитвали да обидим някой ,като се възвишаваме нас си.
4.Футбола не е единствения начин да се покажеш и да избиваш комплекси с него.
Re: ФК Археология-Чест,Класа и Етичност
Тук специално се яви парадокс, да не кажа нещо по-силно.Капитана написа:4.Футбола не е единствения начин да се покажеш и да избиваш комплекси с него.
Айде без такива изявления, щото ще ми се качи кръвното.

- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
XAXAXAXAXAXAXA
Заглавие: ФК Археология-Чест,Класа и Етичност
Капитана каза:

Капитана каза:
Ти наясно ли си, че си най-етичния човек, който познавам!!!4.Футбола не е единствения начин да се покажеш и да избиваш комплекси с него.
The harder you fall, the higher you bounce...
аз само ви пуснах мухата ,а вие си продължавате в същия дух.Пропуснах да кажа,че не се отнася за всички форумци.Всяко правило си има изключнеи.
П.П.Аз съм показал на който трябва какав съм и съм се доказал в много отношения.За мен грижа не берете.За вас не знам много ,ма това което виждам във форума за някои от вас говори доста.Брей,че сте заядливи!
П.П.Аз съм показал на който трябва какав съм и съм се доказал в много отношения.За мен грижа не берете.За вас не знам много ,ма това което виждам във форума за някои от вас говори доста.Брей,че сте заядливи!
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
Като отвори темата за комплексите... я кажи кой и къде те е питал относно това дали си се "доказал в много отношения" или просто ей така реши да се изтъкнеш
Остави другите да говорят за теб, а собственото мнение запази за себе си
Жив и здрав!
Жив и здрав!
The harder you fall, the higher you bounce...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а за какво си я отворил тогава? според мен последните 2 реда говорят много точно за предназначението на темата. нормално е всички от Форума да примаме подобни изказвания като обидни, независимо дали са истина или не са. не може да заявяваш в лицето на някого такива неща, а после да твърдиш, че не си искал да предизвикваш спорове.
признавам, че някои колеги са правили подобни изказвания по адрес на Археология - но това не е причина да се слага целия Форум под общ знаменател
П.П. ако прочетеш внимателно темата за отбора ни, там никъде не се споменава вашият отбор.. е, ако не броим поста на Арая
между другото, нейните думи й правят чест, и според мен всички трябва да се придържаме към подобен тон
признавам, че някои колеги са правили подобни изказвания по адрес на Археология - но това не е причина да се слага целия Форум под общ знаменател
П.П. ако прочетеш внимателно темата за отбора ни, там никъде не се споменава вашият отбор.. е, ако не броим поста на Арая
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Винаги съм харесвал дбрият тон:)Действително не съм постъпил много коректно ,но много ме дразнят някои исказвния относно нас.Не ми се цитират ,защото са много.Сега аз написах някои неща,които са в стила на някои от вас и веднага почнахте да се сърдите и нормално.Извинявам се и се надявам в бъдеще да се престане с тези дразги.Надявам се да сте сагласни, поне някои от вас.
От приятелските мачове, които изиграхте през последните месеци съм останала с впечатление, дори бих казала, че съм сигурна, че двата отбора взаимно спечелихте уважението си и ви харесва да играете един срещу друг като равностойни противници. Затова понякога наистина не намирам причина да се заяждате, тъй като съм убедена, че не е целта да засегнете някого. Това си е моето мнение, като не държа да е вярно, но държа да го искажа...
Колкото до самата тема нека вечния стремеж към победа и класата на играчите от отбора на археолозите ги съпътства във всеки мач! Искрено се надявам в предстоящия турнир да бъдете най-добрите и заслужено да заемете първото място!
Колкото до самата тема нека вечния стремеж към победа и класата на играчите от отбора на археолозите ги съпътства във всеки мач! Искрено се надявам в предстоящия турнир да бъдете най-добрите и заслужено да заемете първото място!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Лелееее за два дни да се скрие човек да учи за изпит, да ви остави без надзор, и веднага ще се хванете за гушите! То не че аз не оревах махалата скоро ама поне се усетих по едно време и се спрях, макар и късно. По дяволите, нужно ли е да осираме и това дерби? Да го превърнем в спам? Както е тръгнало, скоро ще си имаме наши еквиваленти на "свинете" и "говедата" и ще си прекарваме дните в псуване.
Колеги, приготвихте ли си линийките? Добрее айде вадете инструментите на масата и почваме да мерим...
Колеги, приготвихте ли си линийките? Добрее айде вадете инструментите на масата и почваме да мерим...
zamunda.net will never die!