Хахаха, пробвай с 83 или 111Circle Line написа:Преди няколко дни с една приятелка си направихме "екскурзия" от Обеля 2 до жк. Иван Вазов с трамвай 1........ после и двамата изпаднахме в депресия...........![]()
![]()
![]()
Градският транспорт в София
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ами следващите няколко месеца ще се въздържа от такива вътрешноградски екскурзии, защото последната ми беше малко в повечеХахаха, пробвай с 83 или 111Преди няколко дни с една приятелка си направихме "екскурзия" от Обеля 2 до жк. Иван Вазов с трамвай 1........ после и двамата изпаднахме в депресия...........![]()
![]()
![]()
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89290&photo=2
Нали съм папарак...
Глей сутринта какво стана.
А зелената Корса отделно й изпуши моторът.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89290&photo=4
Черен ден за двигателите нещо

Нали съм папарак...
Глей сутринта какво стана.
А зелената Корса отделно й изпуши моторът.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89290&photo=4
Черен ден за двигателите нещо
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Драйфа ми се от градския транспорт в София, честно да си кажа...
това чувство се разви още от по-малка в мен, когато един циганин
задоволяваше своите сексуални нужди в трамвая...може в столицата това да е ежедневие, ама аз отказвам да го приема за нещо нормално!
Но...догодина, с желание или не нуждата пак накъм трамвая ще ме влече...
задоволяваше своите сексуални нужди в трамвая...може в столицата това да е ежедневие, ама аз отказвам да го приема за нещо нормално!
Но...догодина, с желание или не нуждата пак накъм трамвая ще ме влече...
DaNce_ написа:Драйфа ми се от градския транспорт в София, честно да си кажа...
Да така е, нормално е. Аз ония ден пробвах нова поза в 204!
Silence tells me secretly Everything!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
raving_madman
- От дъжд на вятър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- W140
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
градския транспор е само по себе си едно изключително явление за софия и въобще за българия....
едно интригуващо приключение да пътуваш с него, особено през "топлите" и "уютните" януарски и февруарски дни, когато времето навън е супер и ти чакаш на спирката да се качиш в топлия автобус/тролей/трамвай
айде лятото по не ми е напечено да чакам, защото тогава е топло времето, ама сега си е прости жива вандалщина да чакаш на това студено време
тази хубава обстановка се допълва с екстрата като се качиш вътре д а те лъхне приятен мирис на некъпано примесен със излят в/у някоя кокетка бидон с парфюм. и когато тази така божествено галеща ушите "музика" наречена чалга започне да звучи става 5 звезден хотел направо.
не бива да пропускаме изключителните по своето възпитание и сдържаност - шофьорите. няма да бъде денят, ако не ни разкажат малко за родата на някой човек изпречил му се/подразнил го на пътя (но това е друга болезнена тема)
върха на сладоледа е като пътуваш в извънредно престижния 88, 204 и по други линии на столичния транспорт
не знам в другите градове как е, но в пловдив за малкото време, за което бях там, видях, че не може да се качиш в автобуса без да си купиш билет. непонятно ми е, защо и тук не стане така. тука мамата си трака
а това отвори и темата за всички любими нам - контрольорите
това са възможно най-дружелюбните хора в цялата система на градския транспорт! тука идва ред да разкажа някоя случка, ама те са много и не ми се пише, а вярвам вие си имате също случки с тях...
и на последно място - до кога ще бъдем принудени да се качваме в автобуси от преди 30 - 40 години? (Икарус-ите). За трамваите е още по-лошо... Тези, които пътуват с 22 сигурно са наясно... Произведени са в периода 1956 - 1958 !!!. Когато ми се отдаде случай веднага ще му направя снимка на този трамвай... внесени са в бг през 1995-та
така завършва моята обосновка
едно интригуващо приключение да пътуваш с него, особено през "топлите" и "уютните" януарски и февруарски дни, когато времето навън е супер и ти чакаш на спирката да се качиш в топлия автобус/тролей/трамвай
айде лятото по не ми е напечено да чакам, защото тогава е топло времето, ама сега си е прости жива вандалщина да чакаш на това студено време
тази хубава обстановка се допълва с екстрата като се качиш вътре д а те лъхне приятен мирис на некъпано примесен със излят в/у някоя кокетка бидон с парфюм. и когато тази така божествено галеща ушите "музика" наречена чалга започне да звучи става 5 звезден хотел направо.
не бива да пропускаме изключителните по своето възпитание и сдържаност - шофьорите. няма да бъде денят, ако не ни разкажат малко за родата на някой човек изпречил му се/подразнил го на пътя (но това е друга болезнена тема)
върха на сладоледа е като пътуваш в извънредно престижния 88, 204 и по други линии на столичния транспорт
не знам в другите градове как е, но в пловдив за малкото време, за което бях там, видях, че не може да се качиш в автобуса без да си купиш билет. непонятно ми е, защо и тук не стане така. тука мамата си трака
а това отвори и темата за всички любими нам - контрольорите
това са възможно най-дружелюбните хора в цялата система на градския транспорт! тука идва ред да разкажа някоя случка, ама те са много и не ми се пише, а вярвам вие си имате също случки с тях...
и на последно място - до кога ще бъдем принудени да се качваме в автобуси от преди 30 - 40 години? (Икарус-ите). За трамваите е още по-лошо... Тези, които пътуват с 22 сигурно са наясно... Произведени са в периода 1956 - 1958 !!!. Когато ми се отдаде случай веднага ще му направя снимка на този трамвай... внесени са в бг през 1995-та
така завършва моята обосновка