Има ли политолози тук ?:)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- BeBsaNchO
- В началото бе словото
Има ли политолози тук ?:)
Здр. Искам да запиша втора специалност политология (знам, че ви е писнало от тази тема, но прочетох вс. мнения и не откривам това, което ми тр. ). Интересува ме дали сте доволни от спец., от преподавателите, дали някой завършил форумец се е реализирал добре. Аз имам право да запиша след трети курс, сега съм втори, но се колебая между две спец., а и тр. успех да се гони. Все пак над 5.. Някой знае ли дали са отпуснати бройки за ФСлФ миналата год., за тази е рано мисля.. Всякаква информация ми е нужна..
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Re: Има ли политолози тук ?:)
Хахахаха, мноооого добро!апокалиптик написа:То в този форум е пълно със стихийни политолози, но не знам за дипломирани такива...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- black_rose
- В началото бе словото
Аз уча Политология и според мен специалността е супер интересна.Разбира се, първо трябва да си отговориш на въпроса дали се интересуваш от партии, международни отношения, право, философия и въобще от всичко свързано с политиката.Това е важно, защото в противен случай можеш да останеш много разочарована.В тази специалност не можеш да очакваш, че преподавателите ти ще си водят редовно лекциите и че ще ти предоставят достатъчно информация.Ако искаш да се реализираш като политолог или политик трябва да четеш много допълнителни неща и да си създадеш връзки.Иначе, гарантирам ти, че е напълно възможно да завършиш Политология (и то с висок успех) без да се стараеш особено, но едва ли само дипломата ще ти свърши работа, защото в тази област се оценяват качествата и естествено връзките, които имаш.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Моята амбиция също е да запиша втора специалност Политология. Беше ми първо желание, но очевидно не ми стигна балът...
Аз съм І курс - ФЖМК, дали имате колеги от нашия факултет. Не искам да се прехвърлям, в никакъв случай, даже мисля да я запиша задочно, ако е възможно.
Колкото до отговор на въпросите, които колегата постави - да, за всичко съм помислила...
Аз съм І курс - ФЖМК, дали имате колеги от нашия факултет. Не искам да се прехвърлям, в никакъв случай, даже мисля да я запиша задочно, ако е възможно.
Колкото до отговор на въпросите, които колегата постави - да, за всичко съм помислила...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...