Записване на отборите за Мегатурнира след сесията
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Според мен няма смисъл от факултетен номер, или той да важи само за регистриралите се отбори като Специалности. Все пак никъде не е казано, че правим първенство(турнир) само на Софийския Университет. Просто трябва предварително изяснен списък със състезателите от всеки отбор по имена (ник).
Друго, аз също съм против "играчи под наем", ако ще взимате някой взимате го за целия турнир(първенство), а не само да запълва дупки. Така се губи идентичността на отборите!
Форума пък загуби много ценни играчи, ама ако си мислите, че няма да се оправим без тях, много се лъжете! Те губят, че не са с победителите
. То и аз мога да си запиша специалността ама няма, защото идеята за турнира беше на ОТБОРА на Форума и ако го нямаше ОТБОРА на Форума нямаше да можете да си записвате.
специалностите, а сега ОТБОРА на Форума може да го проняма
П.П. Трипио стей уит ас
Друго, аз също съм против "играчи под наем", ако ще взимате някой взимате го за целия турнир(първенство), а не само да запълва дупки. Така се губи идентичността на отборите!
Форума пък загуби много ценни играчи, ама ако си мислите, че няма да се оправим без тях, много се лъжете! Те губят, че не са с победителите
специалностите, а сега ОТБОРА на Форума може да го проняма
П.П. Трипио стей уит ас
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
обмислям го0VeRMiND написа:П.П. Трипио стей уит ас
(не за друго, ами ако събера колегите, много силен отбор ще стане
Капитане, идеята е добра - организацията трябва да е на ниво "капитани на отборите", щото ако ще се допитваме до всеки играч, нищо няма да решим
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- ZdrafQueZzZz
- Драскач