Какво ви направи Токушев?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
23.01.2007
Статистика - 4.
Коментар за изпита - хич не е страшен.
Съвет за поемащите щафетата - по-рано - по-добре (но ако някой изгърми, да не ме попържва, тва беше само от ЛИЧНИ наблюдения за ДНЕШНИЯ изпит).
Емоционално състояние на изпитващия (за деня де...) - позитивно настроен.
Необходими изисквания - КЪСМЕТ, знанийца (все пак не може без хич), самообладание (важно е), увереност в себе си, другото - божа работа...
Статистика - 4.
Съвет за поемащите щафетата - по-рано - по-добре (но ако някой изгърми, да не ме попържва, тва беше само от ЛИЧНИ наблюдения за ДНЕШНИЯ изпит).
Необходими изисквания - КЪСМЕТ, знанийца (все пак не може без хич), самообладание (важно е), увереност в себе си, другото - божа работа...
Viva la Revolucion!
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Re: Какво ви направи Токушев?
Жено, мълчи, че и твоята не е лесна!Pu написа:Пъзла...repi-s-lychec написа:Какво ви направи Токушев?
А питай още някой.
Be a man, face the unknown!
П.П.
- явор
- Летописец Виртуоз
Пропуснал си брой 2, 3, 4, 5, 6?... И ако може така да кажеш какво си казал и какво си пропуснал. И ако знаеш някой с 3 колко е казал ... и ако не мойш отговориш на един въпрос какво ставаChe_Guevara написа:23.01.2007
Статистика - 4.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
Тва удебеленото нещо не го разбрах... Иначе статистика 4 значи оценка 4. При нашата група (3та) 2ки и 3ки нямаше. 4 беше минималната оценка. Хора, които да не отговорят на нито един въпрос май нямаше. 1вия ми въпрос (2ра БГ държава - устройство, фискална система и т.н.) го развих почти идеално с минимални 1-2 грешки. 2ри въпрос - НС. Видове НС. Конституиране и правомощия го пооа*ах, щото въобще цялата нова история ми беше pain in the ass и, така да се каже, слабото звено във веригатаявор написа: Пропуснал си брой 2, 3, 4, 5, 6?... И ако може така да кажеш какво си казал и какво си пропуснал. И ако знаеш някой с 3 колко е казал ... и ако не мойш отговориш на един въпрос какво става
Viva la Revolucion!
- явор
- Летописец Виртуоз
Е звучи ми като реална оценка... Евала, че си отговорил на първия въпрос - точно пък най-гадният ти се е паднал
П.П. А в купчинката всички въпроси ли бяха според теб... а и разнообразни теми ли се падаха или се повтаряха (да няма еднакви лисчета
)
Забравих дза питам... тестовете гледа ли ги? Пита ли асистентката нещо? И ако може да споделиш какви оценки имаш
Благодаря!
П.П. А в купчинката всички въпроси ли бяха според теб... а и разнообразни теми ли се падаха или се повтаряха (да няма еднакви лисчета
Забравих дза питам... тестовете гледа ли ги? Пита ли асистентката нещо? И ако може да споделиш какви оценки имаш
Благодаря!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
здравеите,колеги!
аз съм задо4но и за нас сесията вече приключи!на вас искам да пожелая успех и не се притесняваите токушев е най-страшен!просто всичко много зависи от късмета ви и това какво впечатление направите!пише много и различни оценки за едно и също нещо!на повече от 100 човека не написа най- много 10-15 6-тици!но все пак това е и то ще мине!
късмет на всички!
аз съм задо4но и за нас сесията вече приключи!на вас искам да пожелая успех и не се притесняваите токушев е най-страшен!просто всичко много зависи от късмета ви и това какво впечатление направите!пише много и различни оценки за едно и също нещо!на повече от 100 човека не написа най- много 10-15 6-тици!но все пак това е и то ще мине!
късмет на всички!
-
moni bonboni
- В началото бе словото
моля ви се някой, на който му е минал изпитът, да ме светне каква е процедурата с тегленето на въпросите. в смисъл дали можеш да си смениш въпроса. записва ли си какво си изтеглил или? щото аз изпита ше знам 20 от средновековие (без османски период) и още 20 от нова история- за толкоз ше имам време.
Благодаря ви предварително:))
Благодаря ви предварително:))