Какво ви направи Токушев?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

23.01.2007

Статистика - 4.
Коментар за изпита - хич не е страшен.
Съвет за поемащите щафетата - по-рано - по-добре (но ако някой изгърми, да не ме попържва, тва беше само от ЛИЧНИ наблюдения за ДНЕШНИЯ изпит).
Емоционално състояние на изпитващия (за деня де...) - позитивно настроен.
Необходими изисквания - КЪСМЕТ, знанийца (все пак не може без хич), самообладание (важно е), увереност в себе си, другото - божа работа...
Viva la Revolucion!
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Re: Какво ви направи Токушев?

Мнение от repi-s-lychec »

Pu написа:
repi-s-lychec написа:Какво ви направи Токушев?
Пъзла...

А питай още някой.

Be a man, face the unknown!

П.П. :laughing8:
Жено, мълчи, че и твоята не е лесна!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Che_Guevara написа:23.01.2007

Статистика - 4.
Коментар за изпита - хич не е страшен.
Съвет за поемащите щафетата - по-рано - по-добре (но ако някой изгърми, да не ме попържва, тва беше само от ЛИЧНИ наблюдения за ДНЕШНИЯ изпит).
Емоционално състояние на изпитващия (за деня де...) - позитивно настроен.
Необходими изисквания - КЪСМЕТ, знанийца (все пак не може без хич), самообладание (важно е), увереност в себе си, другото - божа работа...
Пропуснал си брой 2, 3, 4, 5, 6?... И ако може така да кажеш какво си казал и какво си пропуснал. И ако знаеш някой с 3 колко е казал ... и ако не мойш отговориш на един въпрос какво става :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

repi-s-lychec написа:Аз още чакам утешителни отговори колко печен всъщност е Токушев и какви заслужени оценки пише...
Така е :headbang:
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

явор написа: Пропуснал си брой 2, 3, 4, 5, 6?... И ако може така да кажеш какво си казал и какво си пропуснал. И ако знаеш някой с 3 колко е казал ... и ако не мойш отговориш на един въпрос какво става :?
Тва удебеленото нещо не го разбрах... Иначе статистика 4 значи оценка 4. При нашата група (3та) 2ки и 3ки нямаше. 4 беше минималната оценка. Хора, които да не отговорят на нито един въпрос май нямаше. 1вия ми въпрос (2ра БГ държава - устройство, фискална система и т.н.) го развих почти идеално с минимални 1-2 грешки. 2ри въпрос - НС. Видове НС. Конституиране и правомощия го пооа*ах, щото въобще цялата нова история ми беше pain in the ass и, така да се каже, слабото звено във веригата :roll: Казах 7-8 изречения общо, по-съществени, допуснах в рамките на 10 секунди поне 2 груби грешки :roll: макар че ги поправих правилно, след като той ме прекъсна. Абе не е страшно, както казах.
Viva la Revolucion!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е звучи ми като реална оценка... Евала, че си отговорил на първия въпрос - точно пък най-гадният ти се е паднал :roll:

П.П. А в купчинката всички въпроси ли бяха според теб... а и разнообразни теми ли се падаха или се повтаряха (да няма еднакви лисчета :D)

Забравих дза питам... тестовете гледа ли ги? Пита ли асистентката нещо? И ако може да споделиш какви оценки имаш :)

Благодаря!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

janette написа:Като гледам досега никой от писалите не е бил на изпита -> извод : никой от явилите се не е оцелял, за да разказва :twisted: :wink:

Скъпа аз бях бе, миналата година и определоно за да влезеш от първите трябваше да си доста подготвен. Де да знам, лични наблюдения. :wink:
Silence tells me secretly Everything!
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

А какво мислите за легендата с костюма? Да се появявам ли в пълната си юридическа прелест с такъв или да не се изхвърлям като ч*кия на мокър пясък?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мисля, че няма никакво значение... :wink: Важното е какво ще кажеш, не как си отишъл...
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

А вие какво направихте :)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами аз имам 4...Класика. :lol: Иначе - бяха шарени оценките, преобладава цифрата 4... :lol:
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Костюма не вАжи. Или поне не си заслужава жертвата.
Viva la Revolucion!
levkocit
В началото бе словото

Мнение от levkocit »

здравеите,колеги!
аз съм задо4но и за нас сесията вече приключи!на вас искам да пожелая успех и не се притесняваите токушев е най-страшен!просто всичко много зависи от късмета ви и това какво впечатление направите!пише много и различни оценки за едно и също нещо!на повече от 100 човека не написа най- много 10-15 6-тици!но все пак това е и то ще мине!
късмет на всички!
moni bonboni
В началото бе словото

Мнение от moni bonboni »

моля ви се някой, на който му е минал изпитът, да ме светне каква е процедурата с тегленето на въпросите. в смисъл дали можеш да си смениш въпроса. записва ли си какво си изтеглил или? щото аз изпита ше знам 20 от средновековие (без османски период) и още 20 от нова история- за толкоз ше имам време.

Благодаря ви предварително:))
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не можеш да сменяш, пази здраво... :roll: Записва какво си изтеглил...няма измъкване.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”