Как да се свържа с книжарницата на СУ?

Архив на теми от раздел "Студенти"
slavcho
От дъжд на вятър

Как да се свържа с книжарницата на СУ?

Мнение от slavcho »

В сайта не намерих информация за книжарницата на СУ, ще може ли телефонче ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Прощавай, но в СУ има повече от 10 книжарници и то само в Ректората! :shock: Защо не вземеш да отидеш? :wink:
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Joker написа::lol: Прощавай, но в СУ има повече от 10 книжарници и то само в Ректората! :shock: Защо не вземеш да отидеш? :wink:
Нека са и 100 ;) Ще може ли инфо за една от тях поне?
Ами... може и да отида, 300 километра не са множко, ще ги взема с бягане ;)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

какво конкретно ти трябва?
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Предполагам, че само в СУ ще има по-голяма гама от тестовете по английски език за кандидатстуденти. В Бургас кел нищо няма.
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Ее и аз като кандидатствах живеех в Бургас, ама не съм правила крупни поръчки към книжарницата на СУ :lol:
Сега сриозно, тестовети им ги има в Пингвините /дето са срещу БСУ, не знам дали има и на друго мястно в Бургас/ и в Хеликон. И по разни други книжарници се намират всичките части ;)
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

По принцип исках да знам дали продават още и от старите тестове, които се продават с касети с диктовки. Ама щом от книжарницата в СУ ми казаха, че ги нямат...

А и тестовете ги няма нито в Пингвините, а още по-малко в Хеликон (там изобщо не доставят продукти на Просвета). Единствено ги намерих в МОН, където казаха, че са затворили книжарницата за половин месец някъде, за да слагат ДДС на книгите, а-у. Е, ако не ги намеря по-рано, февруари ще си ги взема вместо за по 6 лв за по 7.20 :P
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Касетките няма да ти свършат работа, вервай ми ;) Аз ги имам всичките ама кел файда - пуснах ги веднъж и се отказах :lol: Решавай тестовете, диктовката е лесна работа ;)
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

RealSugar написа:Касетките няма да ти свършат работа, вервай ми ;) Аз ги имам всичките ама кел файда - пуснах ги веднъж и се отказах :lol: Решавай тестовете, диктовката е лесна работа ;)
А сега в Бургас ли си :П Да де, то аз тейпскриптовете съм ги прочел на някои от тестовете, ама не е казано, че ще ги направя перфектно като ги слушам ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”