Да върнем публиката по стадионите ;)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Да върнем публиката по стадионите ;)

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Не случайно започвам тази тема с един от любимите ми коментаторски лафове. Колеги и колежки, имаме нужда от фенове! Въпреки, че нашият копачески отбор единодушно спечели приза за най-красива агитка на последния турнир, и кризата с липсата на фенове постепенно отминава ;) друго си е да играе човек пред много хора. Уважете нашите мачове, елате, гледайте ни, викайте за нас, псувайте ни... изберете отбор, който ви е симпатичен и се сбийте с останалите... елате, и ние ще играем за Вас. Позволявам си да кажа това от името на всички играчи тук. Вярвам, че те ще ме подкрепят. Нека направим дербитата съвсем истински. Нека Мегатурнира (който когато го предложих, не ми се вярваше, че за толкова кратко време ще е толкова близо до реализацията си) да стане истински МЕГАтурнир. Следете тук кога има мачове и идвайте да ни гледате, ние ще ви се отблагодарим с игра!
zamunda.net will never die!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

браво на Здравко за инициативата! наистина, малко е скучно да се играе пред "празни трибуни" :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Да, ама аз онзи ден дойдох, виках за вас, подскамах и сега съм настинала... Компътърът ми в офиса е затрупан с Колдрекс-и, аспирини, витамини и всякакви боклуци, а никой едно мерси не каза, че съм дошла да ви подкрепя... Пфуй! :cry:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

pliu6eno_me4e написа:Да, ама аз онзи ден дойдох, виках за вас, подскамах и сега съм настинала... Компътърът ми в офиса е затрупан с Колдрекс-и, аспирини, витамини и всякакви боклуци, а никой едно мерси не каза, че съм дошла да ви подкрепя... Пфуй! :cry:
:oops: виновни сме :oops:

малко изпросено и със закъснение, ама все пак от името на отбора получаваш едно голямо "благодаря" за подкрепата!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Хехе, верно е, че си го изпросих, ама все пак ми стана приятно :wink:

Хайде, казвайте кога е следващият мач, за да оздравея доготава!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”