П. С.: Май е време да си лягам.
Президент? На кого???
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Изказвания от сорта на: "Аз гласувах за него,защото нямаше за кой" са повече от несериозни.Такива думи може да каже само човек,който го е страх да заяви своята гражданска позиция.Като няма за кой,то тогава по-добре не гласувай !И още нещо.Типично българска черта е оплакването и плямпането.Много сме добри в тази област.Голяма част от хората гласуват,за да могат да "критикуват" водената политика.Заради такива глупаци и нерешителни люде от друга страна България ще пати.Ама нейсе...за домашната ракия българинът е готов да излезне на протести,да обърне света и да е единен със сънародниците си,но за благото на родината...всъщност това е друг въпрос...
Последно промяна от THE_PARASITE на 23 Яну 2007, 11:33, променено общо 1 път.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Няма да отговарям на несериозни и просташки постове- явно като няма с какво да защитите вота си, предпочитате празнодумството
Како Крем, знаеш, че съм ти фен
Няма да споря с теб за свободата на словото- ясно е, че ако искам мога да призная някой за президент, ако пък не искам мога да си го отричам колкото си пожелая! Патетично им звучало на някои хора- да! По-добре патетично да звучи, отколкото мазно и неискрено!
Како Крем, знаеш, че съм ти фен
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише