Чалгата ще завладее света!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Чалгата ще завладее света!!!
Хора преди няколко дена стигнах до един ужасен извод.Макар и да не харесвам въпросната музика,нямам нищо против хората,които я слушат,защото уважавам мнението и предпочитанието на другите.......стига да не ме карат аз да я слушам.....Обаче факт е,че около 80% от БГ населението я харесва.......забелязала съм,че и чужденците я харесват,защото им звучала странно,раздвижващо и интересно........Ами ако им писне от тяхната си музика и решат да се отдадат на "новата,интересна" музика? 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
И кво толкова?Нека се отдадат. Само не мога да разбера защо чалгата трябва да е нещо толкова ужасно итн...като така или иначе всеки слуша поне малко( дали като се напие кат' прасе, дали когато си е сам вкъщи). Просто не знам защо винаги трябва да го има този спор: За или против чалгата...И някой като ми каже какви елементарни текстове имали чалга песните...ми то и американските,и английските нямат мнг по сложни текстове, само че ги слушаме на английски
Поне това е мойто мнение..И мисля че, когато човек е истински щастлив, той слуша чалга и може да се забавлява поне малко, поне за миг на тази тип музика. 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като музика за простодушни и необразовани хора, каквито в действителност за 9/10 от почитателите й, чалгата няма шанс да завладее нещо повече от пликчето ми за смет в кухнята.
що се отнася до това, че има чужденци, които и се радват.. е.. простодушните и необразовани хора не са само в българия. до колкото ми е известно.
що се отнася до това, че има чужденци, които и се радват.. е.. простодушните и необразовани хора не са само в българия. до колкото ми е известно.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: