kakvo shte kajete za turizam?:)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

ere

kakvo shte kajete za turizam?:)

Мнение от ere »

turizam?
nqkakvi vpechatleniq? :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ami,i az se bqh zamislila za tova,izglejda6e mi zabavno i polezno:),ama sled kato mi razkazaha kak v nqkakav dujd vodeli "turistite" da se lutat s kompasi po razni gori4ki.....Ne znam:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

no way.... prekaleno myrzeliwa sym :)
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Гост

ХА

Мнение от Гост »

Е хайдеее аз съм навит за Туризъм...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

а то всъщност какво точно се прави на туризъм. ясно, че ходиш, но кога и каде, необходима ли е екипировка и т.н.?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Екипировка само ако разбираш много топли дрехи за през зимата :).
Ходи се из Витоша иначе - тръгва се от някъде и се ходи по някоя пътека нагоре. За който харесва разходките из планината и не се плаши от зимата ще е чудесно.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

аха, мерси :) а дали департамента по спорт изобщо има свой сайт, където да пише някакви подробности за различните спортове, в справочника общо взето нищо не пише...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Департамента по спорт затова е такъв. че да вземете да се поразходите здравословно до там за да проверите. И е хубаво да го направите в най-скоро време.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Ми да, срокът е до утре. :D
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аз бях дочул, че тоя туризъм е някаква абсолютна перверзия - демек разхождат студентите из Борисовата градина (!) и най-много 1-2 пъти за година да ги заведат на Витоша :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Zavisi ot treniora.Edna poznata e na turizam i gi muknat vsqka sedmica po Vito6a-daje i v snega...Ama tva za Borisovata gradina i az sam go 4uvala...
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Първите два пъти - в Борисова. После малко Симеоново, после Драгалевци. Втория семестър пак Симеоново.
Накрая те карат да се оправиш сам в някаква горичка и трябва да си сляп или в инвалидна количка за да не успееш.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта). Готиното е, че за другите дисциплини искат пълно присъствие, май. ХАХАХА!
Туризмът си е добър избор (по дяволите, написах "изпит" вместо "избор"!!! Ех, сесия...) за по-мързеливите ;) Чувам подобно и за стрелбата с лък (имали всичко на всичко три лъка и докато чакаш да ти дойде реда, брадясваш). Но и то е извън София. Ако има робинхудовци, могат да кажат как е всъщтност.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Да добавя нещо относно температурите. Аз по принцип съм с различни температурни разбирания и по това време си излизам по тениска, най-много на взема някакво тънко яке... разкопчано, естествено. Та там горе не ми е било студено дори и за миг. И ще ви кажа, че в града е осезаемо по-студено отколкото в планината. За екипировка - удобни обувки и панталони! Веднъж в Борисова (първия път) едно момиче дойде с дълга пола, високи токчета и чантичка... абе все едно отиваше на ча... поп-фолк купон... Еми не е за туризъм...
Айде, че отивам да гледам Гроши в стани богат... два пъти гледах Биг Брадър и му станах фен (на Гроши!!!)...

Е да, ама май няма Гроши :( или съм го изпуснал... Както и да е!
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

Време за събуждане на темата, Гроши го изгониха отдавна :)
Лорд Носферату написа:Първите два пъти - в Борисова. После малко Симеоново, после Драгалевци. Втория семестър пак Симеоново.
Накрая те карат да се оправиш сам в някаква горичка и трябва да си сляп или в инвалидна количка за да не успееш.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта)
Хубавото е, че зимата е сесия, след това заминават за Семково и общо взето втория семестър "разходките" започват след като се е стопил снегът. Обаче в какви калища сме газили в дъждовете не е истина. ^-^
Времето също е неудобно, защотото (поне миналата година) се събирахме само в 9 сутринта или в 14 следобяд, и.... няма значение дали си на упражнения със заверки или имаш контролни... Освен това можеш да отидеш с водачите на ТУ, обаче това си е чисто самоубийство, защото те са не-нор-мал-ни :)
Веднъж се излъгах с един забаен на пръв поглед водач и ни изкара вътъка на цялата група - в едни локви по едни стръмни пътеки... Не че се оплаквам де, ама после как се перат дънки за 20 минути и след това как се бяга по лекции само аз си знам :)
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Все пак туризма е един от най-полезните спортове - той калява както физически,така и психически.Аз лично съм бил няколко прехода и много ми допадна - атмосферата те кара да се почувстваш добре и някак си пречистен духовно.Също така красотата на природата те обвързва и с Родината...
Трябва от време на време да се измъква човек от тази мръсна София...Освен футбол мисля да запиша и туризъм... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”