Тениски за играчите от форума?
Модератори: ники, Methuselah
- Mauricio87
- В началото бе словото
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и аз съм с размер XL, "Tripio" на гърба, номер 3 (ако някой друг го иска, може да се задоволя с номер 5, наистина няма голямо значение)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Абе за регистрация в тоя сайт за тия тениски се изискват мноо лични данни, които предполагам трябва да са верни.
Аз се отказвам да ги дам.
Ако на някой друг не му пречи - нека се регне. Иначе вярно получаваме отстъпка при повече от 2 тениски!
Аз се отказвам да ги дам.
Ако на някой друг не му пречи - нека се регне. Иначе вярно получаваме отстъпка при повече от 2 тениски!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Ето ме, нямах нет два-три дена и сега чета какво вехто-ново.FeverNew написа:Zenga, ако се появиш във форума, може да обсъдим поръчването на тениски! На турнира, който замисляме, мисля че ще бъде доста респектиращо да изглеждаме като тим.
Предлагам за фланелките да съберем парите другия път като се събираме да играем и в първия работен ден отивам лично да ги поръчам. Ако сте съгласни на тоя вариант, кажете, ако предлагате друго...