Археологията най-после победи...

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Чакай малко, аз не смятам, че по някакъв начин съм нарушил добрия тон. Нито пък съм сменил заглавието, защото пише, че сте победили. А просто, защото не е вярно. Археологията не победи, а някакъв сборен отбор. Именно затова го смених. Не мисля, че така стоящото заглавие е по-малко унизително, не съм написал "Форума победи". Смисълът и контекста са си абсолютно същите, но ОК, ако в едно заглавие е чак толкова големия проблем, ще го върна старото. Неискам да се получават някакви конфликти, макар че лично за мен това са дребнави неща. А от поста ти не съм сменил нито една думичка, не ме обвинявай в грешни неща!!!! Единственото корегирано нещо беше една цифричка от резултата. Ако съм обидил с нещо Архиологията, поднасям извиненията си!
Последно промяна от DobreFF на 21 Яну 2007, 23:49, променено общо 2 пъти.
Да живее отбора на Форум СУ
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Ей престанете да мрънкате всички.Все пак това е за забавление ,а не за доказване.Реално мача е бил приятелски,нали?Който се мисли от тук за нещо повече от това което е-е сгрешил.
П.П.Не се коплексирайте!!!:)
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Добреф, нали не мислиш, че ще вдигна толкова вой, защото ми е сменено скъпоценното заглавийце с което толкова много се гордея... не смятам, че има каквото и да било унизително в него, никога не бих поставил унизително заглавие по случай победата, това е само една гадна игра, а аз вярвам в скапания феърплей! Кажи ми случай, когато не съм бил спортсмен, за мен това е най-важното в тая игра, знаеш, че не съм особено добър играч. Не си обидил и археологията. Моля те, прочети внимателно какво съм написал, и се опитай да ме разбереш! Крайно некултурно е това да промениш нещо което аз съм написал, при положение, че не обиждам никого с него! По дяволите нямаше да се обидя ако отдолу беше написал че това не е вярно и това не е верния резултат... нали за това е форума, да си изразяваш мнението! Защо трябва да пипаш моето?! Гадно е по дяволите, не можеш да го правиш, какво значи "една цифричка", покажи ми правило на форума, което съм нарушил за да ми промениш поста! Аз не мога да променям твоите мнения, дори някое да ме дразни, а дори и да можех, никога нямаше да го направя само по тази причина! Разбери защо се ядосвам, и тогава пиши, моля те
Последно промяна от ZdrafQueZzZz на 21 Яну 2007, 23:16, променено общо 1 път.
zamunda.net will never die!
A-C-A-B
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от A-C-A-B »

chestito
Изображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Здравко, за бога, аз винаги съм те уважавал, защото си бил спортсмен и не си бил скандалджия. Но сега не те разбирам. Искаш ли да ти кажа нещо, което се получава в момента и е крайно смешно. Археологията в последните 3 мача няма победа над Форума. Някои хора използват днешната приятелска среща между Форума и Сборния ви отбор, за да избият малко комплекси или незнам какво. Ок, сигурно съм сбъркал. Идеята ми беше просто темата, в която е репортажа да е обективна, затова първоначално смених заглавието. Пиши си каквото искаш, това си е лично твое право. Май и аз взех тези коментари тук много насериозно все едно ги чете цяла България, а всъщност само ние самите си чешем езиците. напсувай ме ако искаш, няма да ти изтрия мнението.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе готин мач стана, ще има 2 дена да ме болят лапичките.. яд ме е единствено заради това, че бяхме много близо до равенство, а и евентуално до победа (важното е да си оптимист).. другия път повечко ще се постараем ;)

колкото до резултата - нека го кажем така: бихте ни с 1 гол в редовното време, втория гол падна някъде 5 минути след края му.. бройте си го както искате, не че има някакво значение, победата си е победа:) честито!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Добреф, нито за момент не съм взел днешния резултат насериозно. Питай всеки от отбора ни, ще ти каже, че винаги съм искал да играят само наши момчета, и винаги съм мрънкал до последно да дойдат седем наши играчи. Днес на терена бяха 4 наши момчета и 2 чужди. Бяха точно те, защото буквално до последния момент не знаехме кои от нашите ще дойдат. Тези двамата бяха най-бързите и лесни трансфери, които можехме да направим, защото задържахме до последно с надеждата да дойдат повече наши. Не се оправдавам - през цялото време съм бил наясно точно колко са добри тези двамата. Лъчо ще потвърди, че винаги съм бил против вземането на чужди играчи и винаги съм го карал да го остави като най-краен вариант.
Съзнавам, че хора от нашия отбор си повярваха прекалено след днешния резултат. Но аз не съм от тях. Не летя в облаците, и не смятам, че вече не сте заплаха за нас.
Не смятам да те псувам, не съм такъв човек, и не тая лоши чувства към който и да било. Това горе за псуването го написах в момент когато бях изключително нервиран, смятам сам да го махна, защото не е хубаво и не ми е в стила. Всъщност ще го оставя, защото казани думи не могат да се върнат. Дано ме разбираш. Наречи го дребнавост, ОК, съгласен съм, нека е дребнавост, но съм крайно чувствителен за такива неща. Ти смяташ, че това днес не е било Археологията, добре, твое мнение е, напиши го. Но аз смятам че беше. И го написах. Ако смяташ, че с това обиждам и унижавам отбора ви - искрено съжалявам. Ако смяташ че е правилно да изтриеш моето мнение, за да напишеш твоето - пак се извинявам. Дано ме разбираш, защото иначе целия този вой е безмислен. Съжалявам че те нападнах така, бях изключително ядосан.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Не смятам нито да се оправдавам, нито пък да давам някакви обяснения. Каквото трябваше, казах. Казах и какво съм сменил и защо. Ако смяташ, че ей така съм тръгнал с баданарката да трия, за да изкарам форума по-силен, значи си сляп!!! Колкото до резултата, питай когото поискаш, защото виждам, че си в някаква заблуда.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Такааааам....айде сега и двамата да вземете да млъкнете, щото в момента се карате за глупости. Който каквото имал - го казал. А кой-крив, кой-прав е друг въпрос. Радвам се, че си защитавате позициите, че си имате принципи и т.н., ама айде насочете си усилията в някаква друга посока....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

видяхте ли сега, като го обърнахте на чат, ядосахте колежката.. ще има шамари, виждам аз :roll:
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

не пискам тука за да ядосвам някой, и съжалявам, че така се получи. Може би аз самия избивам комплески с тая дребнавост. И сигурно ще играя, ще се поставя сам в тва идиотско положение заради отбора. Извинявам се на всички засегнати от коментарите ми. Сигурно е изглеждала супер детиски цялата тая плеяда. Дори да съм бил прав, не е това най-важното. Както вече казах, думите не могат да се върнат.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Браво. Айде край на разискванията.

Приемат се коментари само за мача. Иначе ще се разправяте с мен!

(П.С. Сашо, като треньор на отбора на форума, ще ме подкрепи, предполагам ;) )
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

sunbreeze написа:(П.С. Сашо, като треньор на отбора на форума, ще ме подкрепи, предполагам ;) )
Дани, за теб дори левия бъбрек си давам :D :lol:

сериозно, с разправии нищо няма да постигнем.. складирайте злобата от накърнената гордост за следващия мач, пък там ще видим кой кого ;)

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

а честито на драгите археолози и следващата контрола ще е с нас да знаете :) само да ми мине контузията :) ще я лекувам обилно с ракия .. и мисля да се готвим за вас а иначе дайте да работим за големия турнир
In vino verittas
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”