Няма по-големи трезвеници от МО!Joker написа:Мисля, че и МО са пияндета!
Щото слушат много история...
Така се проявяват и в този форум...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено от мене и пора!
Долни инсинуации!!!
Модератор: sientelo
Eми...апокалиптик написа:На баницата мекото, значи?!feichka написа:Да, занимаваме се и с тези неща, не е зле, дообогатява цялата обща обстановка, но все пак не си ги представям да ги уча изцяло.апокалиптик написа:Хм, като гледам, вашата специалност явно ти дава шанс да се позакърмиш и с неща извън историята и хуманитарните, тяно казано, науки; зарежи тия схоластични сфери поне за и звестно време и се позанимавай със социални науки, от типа на любимата ти политология, социология, дори фундаментална философия - няма да ти навреди....feichka написа:[Да, може и да си прав, но аз от 5 години съм закърмена с хуманитарните науки (историята най-вече), видяла съм какво ми се отдава и какво ми е интересно. Януари месец 2006, аз знаех, че искам да съм в ИФ, в тази специалност, в която съм сега и точка.Нямах огромни очаквания към СУ - готова съм на всичко - тежки изпити, неприятни изненади и какво ли още не. Не очаквам нещата да ми падат от небето, да ме глезят и т.н. Каквото стане, стане.
Приятно ми е да уча това, пък каквото сабя покаже.
И това за gnothi seauton е вярно.
Социология, политология, иди-дойди, но философия....нееее.
![]()
Аз не се представих много добре,ако трябва да съм честен.Тъпото е,че знам за повече от 4.Просто не дадоха почти нищо от граматиката,която упражнявахме последния месец,а някакви предлози и от първите неща и аз изгорях.Сам съм си виновен,но знам за повече от 4.feichka написа:Не исках да се впускам в подробности.THE_PARASITE написа:Е,аз имам две тройки.Според Смилен (който все пак е учил румънски) всички сте се представили много добре. Това, че онази е използвала сатъра е отделен въпрос.