Неделя 12 часа пред СУ - контрола с Археологията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

По-принцип може и ние да разполагаме с един резервен играч....става дума за албанския братовчед на пръчката от Ливърпул Питър Крауч...въпреки, че са далечни братовчеди те носят и едни и същи имена(някаква албанска традиция)Но това е малко очаквана вероятност,стартовият състав на Археология -1 е написан по-горе.
P.S А сега се разбира ,че играча с N69 Irriducibili е получил разтежение на последната тренировка и е под въпрос за двубоя утре...нов проблем пред треньора Франк "Sunbreeze"Рийкард...проблем за който аз имам идея....и който ще бъде разрешен до началото на мача.
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

!!?!!

Мнение от Lef7y »

Защо няма никакви коментари за последния сблъсък м/у Археолозите и форум СУ на 21 януари????? Или май се досещам защо... :lol: :lol:
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Просто защото нямаше мач между археолози и форумци, а някакъв сборен отбор и форумци. :wink: честитя на победителите!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Форумът се представи блестящо! Оправдаха очакванията на феновете (разбирайте моите) и бяха най-добрите!

БРАВО, МОМЧЕТА!

Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Защо форума мълчи за днешния мач?Някой да разкаже нещо интересно.Добрефф ,защо тогава не се отаказахте още отначалото,а играхте.Ако бяхте били,сега клавятурата ти щеше да бъде счупене от писане,а форума пълен с хвалебствия.Не можете ли веднаж да кажете нещо без да мранкате.Поздравявам момчетата(археолози) за днес!!!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Никой не отрича победата на днешния отбор, нито пък я умаловажава. Има си цяла тема за тоя мач, в която никой от нашия отбор не отрича загубата. Има си ги и коментарите и всичко. Защо не сме се отказали ли? Защото сме отишли да играем за удоволствие и да поспортуваме, не приемаме чак толкова навътре тези неща. Направихме си една добра приятелска среща. Дори на мен ми беше по-интересно така с новите ви две попълнения. Просто в този мач е трудно да се каже Археологията победи Форума. Разваля се идеята.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

:)

Мнение от TheGreat7 »

Капитана каза:
защо тогава не се отаказахте още отначалото
Ти би ли се разкарал от студентски град(примерно) до СМГ, за да се върнеш обратно просто ей така за спорта? :idea: +това се получи много хубав мач и си струваше да се участва в него(тук всички са единодушни)

Живи и здрави!
The harder you fall, the higher you bounce...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”