По-принцип може и ние да разполагаме с един резервен играч....става дума за албанския братовчед на пръчката от Ливърпул Питър Крауч...въпреки, че са далечни братовчеди те носят и едни и същи имена(някаква албанска традиция)Но това е малко очаквана вероятност,стартовият състав на Археология -1 е написан по-горе.
P.S А сега се разбира ,че играча с N69 Irriducibili е получил разтежение на последната тренировка и е под въпрос за двубоя утре...нов проблем пред треньора Франк "Sunbreeze"Рийкард...проблем за който аз имам идея....и който ще бъде разрешен до началото на мача.
Неделя 12 часа пред СУ - контрола с Археологията
Модератори: ники, Methuselah
!!?!!
Защо няма никакви коментари за последния сблъсък м/у Археолозите и форум СУ на 21 януари????? Или май се досещам защо...

Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Защо форума мълчи за днешния мач?Някой да разкаже нещо интересно.Добрефф ,защо тогава не се отаказахте още отначалото,а играхте.Ако бяхте били,сега клавятурата ти щеше да бъде счупене от писане,а форума пълен с хвалебствия.Не можете ли веднаж да кажете нещо без да мранкате.Поздравявам момчетата(археолози) за днес!!!
Никой не отрича победата на днешния отбор, нито пък я умаловажава. Има си цяла тема за тоя мач, в която никой от нашия отбор не отрича загубата. Има си ги и коментарите и всичко. Защо не сме се отказали ли? Защото сме отишли да играем за удоволствие и да поспортуваме, не приемаме чак толкова навътре тези неща. Направихме си една добра приятелска среща. Дори на мен ми беше по-интересно така с новите ви две попълнения. Просто в този мач е трудно да се каже Археологията победи Форума. Разваля се идеята.
Да живее отбора на Форум СУ
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
Капитана каза:
+това се получи много хубав мач и си струваше да се участва в него(тук всички са единодушни)
Живи и здрави!
Ти би ли се разкарал от студентски град(примерно) до СМГ, за да се върнеш обратно просто ей така за спорта?защо тогава не се отаказахте още отначалото
Живи и здрави!
The harder you fall, the higher you bounce...