СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ!!!
Понеже съм част от СУ смейството и човек със съвест, реших да постна тук един призив, който към днешна дата кънти отвсякъде!!! Да се обединим и да помогнем - да скандираме, протестираме, пишем и пращаме и каквото е нужно, но да помогнем за тази справедлива кауза!
СВОБОДА ЗА НАШИТЕ НЕВИННИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!!! Кадафи не е Бог, нито е достоен човек и политик, кой е той, коя е тая държава Либия, която 8 години ограбва 5 човешки живота без реални доказателства и мачка БЪЛГАРИ?!?!
Възмущението ми е безгранично, моля всеки, който има желание, да ме подкрепи - да организираме митинг или друго събитие, с което да покажем на света, че ни пука за нашите сънароднички, че ни е грижа!
Утре това може да се случи с всеки от нас в чужда държава - да бъде несправедливо обвинен и заточен! Ако държавата не може, гражданите й могат!!!
СВОБОДА ЗА НАШИТЕ НЕВИННИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!!! Кадафи не е Бог, нито е достоен човек и политик, кой е той, коя е тая държава Либия, която 8 години ограбва 5 човешки живота без реални доказателства и мачка БЪЛГАРИ?!?!
Възмущението ми е безгранично, моля всеки, който има желание, да ме подкрепи - да организираме митинг или друго събитие, с което да покажем на света, че ни пука за нашите сънароднички, че ни е грижа!
Утре това може да се случи с всеки от нас в чужда държава - да бъде несправедливо обвинен и заточен! Ако държавата не може, гражданите й могат!!!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
И него също
Добра забележка, търпя критика, но за него Палестина може би ще направи нещо, ние ще направим за нашите сестри и за него....в мъката всички са равни!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Re: И него също
Същата тази Палестина, която взривява своите жени и деца из еврейските кафенета, за да прати още няколко поробители в ада? Горкият човечец е по-изоставен и от нашите дами в началото на процеса, той сам си казва, че разчита на българската защита.пикси написа:но за него Палестина може би ще направи нещо, ние ще направим за нашите сестри и за него....
Абе... опазил Бог от араби... Либия не е изключение, а потвърждение на арабския манталитет след годините на Втората война... И характеристиката на любимия ми Треванян за арабите като цяло идеално им пасва на либийците воглаве с полковник Муамар - "невежи к*пелета"

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
За преодоляване на нихилизма например мога да си режа ноктите само на едната ръка, един вид протест с мисълта, че допринасям с нещо за разрешаване на проблема. И ефектът ще е същият.
Не, не си мислете, че не ми пука. Наистина се надявам всичко да свърши добре и по-важното - да свърши скоро! Но се чудя защо на толкова хора взе да им пука чак, когато в. "Стандарт", "Дарик радио" и балъците от бТВ им казаха, че трябва да им пука. Какво правеха въпросните хора преди тази инициатива. Пукаше ли им въобще? Ако да, как го показваха? Ако не, защо не го правеха?
Не, не си мислете, че не ми пука. Наистина се надявам всичко да свърши добре и по-важното - да свърши скоро! Но се чудя защо на толкова хора взе да им пука чак, когато в. "Стандарт", "Дарик радио" и балъците от бТВ им казаха, че трябва да им пука. Какво правеха въпросните хора преди тази инициатива. Пукаше ли им въобще? Ако да, как го показваха? Ако не, защо не го правеха?
It's peanut butter jelly time!

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами подписвахме се в петиции например, много хора ходиха на протести пред либийското посолство. Лошо ли е, че Стандарт и останалите са подхванали инициативата? Човек като види друг човек с тази лентичка му светва
, че не е единственият "балък", на когото му пука, вижда, че у неговите съграждани има съпричастност.
ами така е.Калев написа:За преодоляване на нихилизма например мога да си режа ноктите само на едната ръка, един вид протест с мисълта, че допринасям с нещо за разрешаване на проблема. И ефектът ще е същият.
на по-голямата част, от тия, които са си закачили лентички изобщо не им пука, или не се замислят действително, ей така ги носят.това се превърна по-скоро в модна тенденция.те тези лентички, не само, че с нищо няма да помогнат, ами в повечето случаи и съпричастност не показват.
Кофти е да си порастнал.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Madou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не превръщайте и тази тема в личностни спорове и доизяснявания!
Въпросът, поставен от пикси, според мен е ясен. Не кой какво не прави, а кой какво може да направи. Ние сме български суденти.
Трябва да протестираме.
Трябва да изявим гражданска позиция.
Въпросът, поставен от пикси, според мен е ясен. Не кой какво не прави, а кой какво може да направи. Ние сме български суденти.
Трябва да протестираме.
Трябва да изявим гражданска позиция.
Die meisten verwechseln Dabeisein mit Erleben
(Max Frisch)
(Max Frisch)