Любими кавъри
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
тори еймъс прави велики кавъри. цялата е велика.
много любим кавър ми е stone temple pilots - break on through(doors)
на същите и roadhouse blues
версията на gloomy sunday на bjork
за тори еймъс вече казах, но все пак обичам й кавърите достатъчно, че да ги дообсъждам. smells like teen spirit в нейно изпълнение е едно от най-красивите неща, а '97 bonnie & clyde (eminem) ..
.. това е най-зловещото. песента, изпята от гледна точка на съпругата, затворена в багажника с прерязано гърло, на фона на такава една спууки музика ... не мога повече да го опиша, ще се развълнувам, или пък няма да спя. enjoy the silence на тори. the fiddle and the drum (joni mitchell) и annihilation (crucifix) на a perfect circle.
много любим кавър ми е stone temple pilots - break on through(doors)
на същите и roadhouse blues
версията на gloomy sunday на bjork
за тори еймъс вече казах, но все пак обичам й кавърите достатъчно, че да ги дообсъждам. smells like teen spirit в нейно изпълнение е едно от най-красивите неща, а '97 bonnie & clyde (eminem) ..

life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
притеснявай се ако почне да прави кавъри на Азисpora_e_priqtel написа:... освен Personal Jesus - в случая се е получила не психария, а тъпотия. Виж, на Тейнтед лав кавърът рути.
Само Менсън да не почне да прави кавъри и на Пинк Флойд, че вече много ще ми дойде
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Абсолютно съгласна, въпреки че и оригиналът на Blue Oyster Cult не е лош. Аз го търся. Ако някой го има или знае откъде да го сваля, да казва!Diva_Magia написа: Инак "Dont fear the Reaper" на HIM е много добро попадение.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
съвсем забравих, че lake of fire и plateau са кавъри. мийт пъпетс може и да са гениални, но в plateau има толкова NIRVANA, че просто не им върви да го пеят това нещо. шапки долу за кърт.
също и на бийтълс кавърите са по-добри от оригиналите им. twist & shout примерно на топ ноутс никак не е интересно, или поне не отива на текста.
когато за пръв път чух оригинала на police and thievеs също си помислих, че вариантът на дъ клаш е много по-добър, но всъщност в по-друго настроение и на джуниър мървин не е никак за изхвърляне (:
а най-гнусното нещо, което някога е било пускано на компютъра ми, това е U2 - Beat On The Brat (Ramones Cover)
също и на бийтълс кавърите са по-добри от оригиналите им. twist & shout примерно на топ ноутс никак не е интересно, или поне не отива на текста.
когато за пръв път чух оригинала на police and thievеs също си помислих, че вариантът на дъ клаш е много по-добър, но всъщност в по-друго настроение и на джуниър мървин не е никак за изхвърляне (:
а най-гнусното нещо, което някога е било пускано на компютъра ми, това е U2 - Beat On The Brat (Ramones Cover)

life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well
- demolition
- В началото бе словото
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мда, това го бях забравил.. Фред е изродRichard B. Riddick написа:Limp Bizkit-Faith
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg