ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Минаха леките неща (италиански, военна и новинарство) и вече имаме апетит за основното ястие - Медийно право по Нелински, Социална психология а ла Драганов, леко гарнирани с БЕС-алангле и информационни за десерт... Вкусна сесия се очертава, колеги :) :) :)

Между другото, ако някой може да ми даде инфо за изпита по медийно - нека заповяда :)
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Учи здраво, щото изпитът е сериозен. Ако не ти е харесала курсовите работи - стягай багажа за септември! 8)
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Не знам дали ги е харесала, нищо не каза за мен, въбще за всички, които не освободи, не каза нищо лошо, само "ще се видим на 6-ти Февруари"... :)
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

ми дано да е само тогава а не и септември не че нещо против да се виждам с нея ама не ми се ходи на поправка :)
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Аз съм го стегнал вече само чудо ме спасява, дано ми пише 3 за участие , че септември нева да ми е яко :?
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Спок, Павка, ако беше дошъл последната лекция, щеше да видиш, че е много благоразположена към нас :) или поне така изглеждаше
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

дано да е... :)
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Абе всичко ще е наред. Не е толкоз сложна материята, с няколко дена учене ще стане. Айде налягайте парцалите и ш'се справим всички! :D
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Прав е колегата. ;) И аз съм оптимист, а и имаме доста време. За всички, като мен, които ще си се явяват като добри другарчета и на трите изпита - успех! :lol:
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Успех ти и на тебе Боби :D Най-вече на БГ-то, щото в другите два случая сме заедно и ш'разбием :) :) :) И Райко, Емо и Тонката са с нас, така че няма празно - минимален успех, 5,80 :D
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Е, к'во, супер ме успокои - само момчета останали за изпитите...и кака ви! :lol: :lol: Хахаха, ама аз ше ги разбия, бе, няма страшно! :)

Разгледах пак форума и ми стана смешно колко съм се шашкала преди една година...Тъй че и сега няма смисъл. :)
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Ем и аз се спичах преди година, ама четях вашите (твоите, на Емо, на Дани и т.н.) постове и ми ставаше много по-леко :lol:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Здравейте,
Имам един въпрос (всъщност един от многото :lol:) към редовните студенти: мина ли ви изпита по социология при ас. д-р Светлозар Кирилов?
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Мина, беше на 16-ти, очакваме резултатите на 6-ти февруари :)
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Кофти... аз отложих социологията с редовните, ама "любезните" секретарки ме посъветваха да им се обадя след започването на очните (т.е. след 22 януари) и сега май оставам за септември... уф...
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”