Неделя 12 часа пред СУ - контрола с Археологията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Боромир ще ни липсва доста, но смятам, че в лицето на Трипио също имаме един страхотен вратар! :!:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Този път обещавам тържествено, че дори пак да ми е лошо и да съм полу-умряла, ще дойда!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Искам да ви предупредя, че утре ще дойда на мача на 3-4 бирички, защото сутринта ще пийнем биричка за изтрезняване, че довечера ме чака тежка нощ.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

:)

Мнение от TheGreat7 »

ДобреФФ, после без извинения за евентуална слаба игра :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

DobreFF написа:Искам да ви предупредя, че утре ще дойда на мача на 3-4 бирички, защото сутринта ще пийнем биричка за изтрезняване, че довечера ме чака тежка нощ.
да не забравиш само да минеш през тоалетна преди мача, да не ми подпикаеш родното училище :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Трипио аре намерете поне още един 4овек за утре де.....Първо терена на СМГ се е утрепал за 6+1 и второ...по-този на4ин се дава възможност на трениорите да преценят ка4ествата на по-голям брои игра4и преди турнира след сесията.То и ние имаме къдрови проблеми и затова аз вземам игра4и на free transfer...Гледаите да имате седем(7) 4овека утре.
P.S. И нашия състав ще бъде обявен пред пресата след около 4ас,4ас и половина.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

За жалост след тежко събиране с още по-тежка компания любимия ви рефер е с тежко главоболие... ако се възстановя до утре ще се видим :wink:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

DobreFF написа:Боромир ще ни липсва доста, но смятам, че в лицето на Трипио също имаме един страхотен вратар! :!:
Сашо пази перфектно на турнира и аз му правя евала за това :) Ще се справи не по-зле от мен, сигурен съм :D
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

7 ще съберем, ако трябва ще викнем някого от предишния мач да играе с нас.. макар че не вярвам да се наложи :) ако сме 6, може Оувърмайнд да звънне на онова момче, как се казваше, Любо ли беше, дето игра с нас на първите ни тренировки и на турнира в неделя също го видях..
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

pliu6eno_me4e написа:Този път обещавам тържествено, че дори пак да ми е лошо и да съм полу-умряла, ще дойда!
Еха, за първи път Форума може да има собствена агитка. :bounce:
Tripio написа:7 ще съберем, ако трябва ще викнем някого от предишния мач да играе с нас.. макар че не вярвам да се наложи :) ако сме 6, може Оувърмайнд да звънне на онова момче, как се казваше, Любо ли беше, дето игра с нас на първите ни тренировки и на турнира в неделя също го видях..
Напълно възможно, казвайте сега дали да викам Любо?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Окз момчета....значи нещата се изясняват.Мача ще бъде по 7 човека(перфектния вариант за СМГ.)След известно време и нашия състав ще бъде достояние за широката общественост.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

А сега на вашето внимание дами и господа...представяме състава на отбора на Археология -1 за утрешния мач срещу тима на Форума....и така ...
N1 Росен Власев
N2 Александър ЗареФФ(познат като ЗрЪНКоФФ)
N5 Светослав .......Карвальо
N8 Феликс
N9 ЗдраФко
N69 Irriducibili
N10 Санчо_Панса
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Kaкто е видно и ние имаме къдрови проблеми...затова трябваше да закупя двама играчи в последния момент...и така групата ни за утре е запълнена.
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Приятна игра момчета!Аз ще слушам мача по радиото и ще бачкам за мое благо:)Нема начин трее да се яде.Здравко успех с капитанската лента:).
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

0VeRMiND написа: Напълно възможно, казвайте сега дали да викам Любо?
де да знам, ако Гелето дойде, май ще сме 7 и без него.. просто е добре като резервен вариант

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”