Предложение за голям турнир след сесията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

DobreFF написа: п.п. Абонаметната карта за нашите мачове е 100 лева. Средстава се събират от DobreFF :lol:
Ама даваш касови бележки нали ;)
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Ааа, и фактури трябват!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

без ДДС ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Няма БЕЗ :)
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Моми4енце ,ела утре в 13:00 в СМГ-то и ще гледаш мач на Форума без пари.....
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

При това и компания ще имаш. Плюшеното меченце ще дойде.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

ДобреФФ ,кажи колко човека ще се съберете бе....и ние засега сме шестима(6-ма),но аз мога да взема и още един.Кажи по колко човека ще се играе утре.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе мисля че ще успеем да съберем 7 играчи за утре
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Сега е време и аз да кажа своето мнение.
1) От мое име имате един отбор - първокурсници ФМИ-информатика(може и тук там някое изклиучение).
2) Нека направим тема в която само да се записват отборите, както беше темата "Участниците в отбора ". И там капитаните да оставят инфо за връзка.
3) Броя на играчите наистина зависи игрищете.(Между другото играл и съм в турнир 4+1). За мен е без от значиние по бройката важното е да е интересно и да се забавляваме.
4) За времето на провеждане: Добре е да има определен по 1 мач на седмица и вече отборите сами да си решават кога и къде точно да бъде.
5) Подкрепям идеята да се направи като официален турнир. Само да видим колко отбора ще заяват участие дали ще са наистина сетиозни.
Който го може го може!
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Айде момчета, защо не пишете нищо? Казввайте коклко отбора са желаещи. Ако искате може да направим награден фонд за да е сигурно че участниците ще са сериозни и няма да има служебни побеи. Примерно може всеки отбор да дава по 30 лв (5лв на човек). И накрая първите 3 прибират всичко.
Който го може го може!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

първо, не мисля че е добре да намесваме пари, понеже някои хора които и сега се впрягат достатъчно, много ще се озлобят.. просто ще се загуби феърплея според мен

второ, за един мач на седмица - не знам точно какво имаш предвид, ама по-добре да го направим по 1 кръг на седмица.. е, зависи каква ще е организацията - всеки срещу всеки, групи плюс финали или само директна елиминация. най-добре ще бъде според мен да играем всеки срещу всеки, ама при 10 отбора тва са си 9 кръга, 9 седмици..

добре, предложението със записването си го бива - предлагам краен срок до 18-ти февруари за записване, след това в зависимост от броя на отборите ще определим схемата на турнира. записването да включва име на отбора, титулярен състав (7 бр.) + резерви (от 0 до 5 бр.?), както и капитан на отбора. при предварителна уговорка за конкретен мач може отборите да играят в намален състав (по 6 човека), ако теренът не е подходящ за 7.

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

5 са много
2 лева на играч. За какво са?

1. Защото когато някой е платил, вероятнстта да дойде е по-голяма, а неее тук да се разберем да играем 6+1, а да дойдат хора за 4+1... Един вид гаранция. Ако не ти се дават 2 лева, ще дам за теб :)
2. Награда за победителя в турнира
zamunda.net will never die!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

оо за мен определено стои въпроса 2 или 5 :lol: аз съм скръндза!

не знам, мисля си че сме големи хора и всички учим в едно такова място, което някакси изключва изпълнения тип Гошо Марков. На това разчитам. Такива турнири превехме постоянно в училище и никога не е имало проблем, не вярвам и тук да има.
zamunda.net will never die!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”