Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
- Viky_lady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мерси:) надявах се, че ще ги качи в страницата на Денков (както обеща вчера)
Мерси за информацията все пак:)
Мерси за информацията все пак:)
"C'est comme pour la fleur. Si tu aimes une fleur qui se trouve dans une étoile, c'est doux, la nuit, de regarder le ciel. Toutes les étoiles sont fleurs."
Antoine de Saint-Exupéry - "Le petit prince"
Antoine de Saint-Exupéry - "Le petit prince"
- явор
- Летописец Виртуоз
А аз се надявах на точно обратнотоViky_lady написа:Мерси:) надявах се, че ще ги качи в страницата на Денков...
Ами в случая трябва почти нищо да не знаеш, за да има смисъл. Така стимулират тези, които не им се учи толкова! Ако поправителната е веднага след редовната ще можеш да надградиш знанията по отделен предмет за времето, с което разполагаш, и да си вземеш изпита. Определено мисълта пак от самото начало да сядам да уча, ако не ми е достигнало малко, не ме радва!Josif написа:именно!!!zlostar написа:...за да имаш време лятото да учиш, щото се предполага, че щом са те скъсали на редовната сесия, значи не си бил подготвен. А ако поправителната е веднага след редовната, как ще се подготвиш?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Абе и тука има нещо вярно, защото наистина, за да се подготвиш за септември трябва да почнеш от начало. А и когато се явиш на поправката знаеш доста повече по дадения предмет от колегите си, които на редовната сесия са изкарали добри оценки и въпреки това едва едва си взимаш изпита.явор написа:Ако поправителната е веднага след редовната ще можеш да надградиш знанията по отделен предмет за времето, с което разполагаш, и да си вземеш изпита. Определено мисълта пак от самото начало да сядам да уча, ако не ми е достигнало малко, не ме радва!
Silence tells me secretly Everything!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
A както казва г-н Сидеров: "Това са долни и кални лъжи"LegalTheory.com написа:- успех на всички студенти в започната зимна сесия! Не е излишно да се припомни, че учебните материали, публикувани в сайта и във форума към него, НЕ МОГАТ ДА ЗАМЕСТЯТ УЧЕБНИЦИТЕ и ЗАПИСКИТЕ ОТ ЛЕКЦИИ НА СЪОТВЕТНИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ! Ето защо подготовката за изпитите не бива да бъде само на база на публикациите в сайта!...![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
От стария ми съквартирант знам , че максималната оценка по Въведение в нета е 2.00Калев написа:Как протичат изпитите по "Защита на правата на човека" и "Парламентарно право"? Някой да има лекции за тях?
А лекции по ТСУ и "Въведение в интернет" напечатани някой да има?
За брат ми са.
Благодаря предварително.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!