Най-добрия концерт който сте гледали...

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

за кво кинти? да не е с вход? :shock:
aHu
В началото бе словото

Мнение от aHu »

Най-добрия концерт на който съм ходила беше на Whitesnake, много, много яко беше :)
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
falio
От дъжд на вятър

Мнение от falio »

Много са наистина,...но този, който ми идва веднага на устата е MACHINE HEAD,Caliban,God Forbid, също така Hardcore X-mass 2004 и 2006 (още ме държи кефа от тогава), Antitainment, Tragic Vision (Германия) и Plastic Bo. в Пловдив; всичките концерти на Crowfish, които съм гледал...и т.н.
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

DESTRUCTIOOON!!! яко! :)
и Содом разбира се, но и Слеър бяха много яки. И Ancient избиха де що имаше дънни шараноподобни риби 8) а за многобройните концерти на Hyperborea да не говорим :wink:
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Martto
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Martto »

Най-силните концерти, които съм посетил, са на Metallica, първия на Soulfly, Stampin' Ground, Steve Vai - втория, Depeche Mode, Hatebreed и Rammstein :D
Най-вероятно пропускам някои други много силни лайфове, но най-важните май са споменати :)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

За мен номер 1 е концерта посветен Фреди Меркюри борбата с/у СПИН,ако не се лъжа през 1992 или 1993.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Незабравими концерти, на които съм била - ПРОДИДЖИ на "Академик" и на Металика в Пловдив... :headbang: Тва са най-яките мигове в живота ми...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Placebo. Концертът тук беше страхотен!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
demolition
В началото бе словото

Мнение от demolition »

GaVrosH написа:за най-добър - на Джудас Прийст на Академик, любима група, а на концерти яко ги бива, не като други
ама тоя на Содом ме разцепи буквално! пого, жега и траш! кво повече!
А така ей тва са концертите и за мене :D
Напрао се чувствам горд че съм присъствал 8)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

определено Dream Theater София (Six Degrees of Inner Tourbulence). и то не от позицията на техен фен - просто...

3 часа шоу с такава емоция рядко може да се види...
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ми аз не съм бил на кой знае колко концерти, за последните години от по-сериозните концерти бях само на третия на Soulfly (2006-та), накефих се яко

иначе на запис.. ами цели концерти не съм гледал, само някои клипове, ама най-много ме кефи концерта на Pantera в Русия (1990 и някоя, май е след "Cowboys from Hell" албума), както и участието им на Ozzfest, пак не съм сигурен коя година е тва.. също така Arch Enemy имат един много добър лайф-албум от концерта в Токио.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

На мен на концерти ми дайте да ходя! :D Това ми е призванието просто. :P :bounce: На доста концерти съм била за последните 3 години и то все някъде отпред се бутам. :lol: 8) Последният беше на Iron Maiden,следващият ще е на Marilyn Manson и Type O Negative! :headbang: Но засега най-запомнящият се,най-върховният и най-страхотният концерт за мен е на Apocalyptica :cheers: (в Каварна естествено,макар че много искам да отида до Финландия :wink: ).Велико беше!:notworthy:Бях на първия ред,буквално под чатала на Ейка. :toothy4: Абе,направо се размазах на тоя концерт.:D
Други,които ще помня са на Deep Purple(първия ми голям концерт :roll: ),Scorpions,Whitesnake,Хиподил(2 пъти даже :lol:).Още има в списъка,ама се спирам вече. :wink:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Tristania, Satyricon, Koldbrann, Deathstars и Cradle of Filth.
Това са най-добрите, за които се сещам в момента.
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Циндил-Пиндил написа:Не съм гледал много концерти - нито на запис, нито на живо, но...
Nirvana са номер 1 при всяко положение - толкова много енергия и лудост (ама от тази, клиничната лудост :lol: ) не съм виждал в други лайфове.
От лични преживявания - концерта на Хиподил, Ревю и Ъпсурт тази пролет. Естествено заради Хиподил :P
Nirvana...да, Кърт е психопат.: )

и аз бях на Хиподил, Ъпсурт и Ревю- чаровно беше. потрошихме си главите и ни заливаха с пот, бира и повръщано...да...май трябва пак да се направи нещо такова(=

аз най-харесах The Beatles на Вили Казасян от тазгодишните. Все още се чудя дали да не отида на P!nk, но...с тия изпити малко се психирам вече...

иначе...Hobo беше много голям концерт, а UK Subs....думи нямам. На Subs беше прочутата история със сълзотворния газ(скинове гадни!).
Аватар
JasonPain
В началото бе словото

Мнение от JasonPain »

Koнцертът на Slipknot в Лондон, записан за DVD-то Disasterpieces
I'm so sorry, but not really
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”