Предложение за голям турнир след сесията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Твърдо съм за 5+1!!! В противен случай не става мач, а меле. Същото важи и за първия терен на СС.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Дам, формата трябва да е 5+1, ама трябва да има яка организация, всичко да е точно и ясно, мисля че ще се получи добър турнир.

Успех на всички !!!
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Аз също съм за 5+1.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

5+1 е предпочитано и от мен.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

и аз съм за 5+1 :)
In vino verittas
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Ако ще играем на онова мизерно игрище - 133, аз съм за 5 + 1. За СМГ-то става и 6 + 1.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Капитана написа:Момчета намери се още един отбор за турнира.Това са едни момчета от ФМИ.2- и курс са.
кои тия бе? аз съм Компютърни Науки 2-ри курс, и честно казано мислех да организирам колегите в едно отборче, по мои сметки таман 7 човека сме
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Това са Мартин и Любо.Те са информатика май.
melon
В началото бе словото

Мнение от melon »

От доста време чета за вашите футболни изяви и въпреки че никога не съм ходил на мач, нито пък съм виждал някой от вас, се надявам да нямате нищо против да изразя мнението си. Аз, като абсолютен футболен фен, които обаче е пълна трагедия на терена :cry: (иначе със сигурност щях да съм се присъединил към отбора ви), смятам че трябва още да разширите вашия турнир и може би дори да го обявите като официално събитие в спортния живот на СУ. Един голям турнир, с много отбори, елиминации и накрая един шампион. Ще си има и повече зрители, а не само онези хубави момичета, подкрепящи отбора на археолозите, за които се говори. Трябва да стане истински турнир, който да придобие заслужаващи размери и известност!
Иначе аз следях и темите, когато отбора на Форума щяха да играят срещу този на УНСС и наистина много се разочаровах като видях, че нищо не се получи, а самия отбор се разтури. Поздравления на Боромир за чудесната идея за мач срещу Архелогията (май негова беше), която постави началото на този турнир и така извади отбора на форума от застоя. Пожелавам успех на всички отбори! И все така да се развива идеята! :)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

all we need is фенове :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Формата за игра на подобен терен е 6 + 1, в цялата си практика не съм срещал 5 + 1 :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Всъщност идеята е на прекрасната ми приятелка Арая, която ми писа ЛС с предложението, аз пуснах тема и след получилия се ентусиазъм нещата почнаха да се разрастват - толкова по-добре. така или иначе тази година нямаше турнир между отбори от СУ, ако нещата си вървят така, току-виж сами сме си го организирали напролет :)
Изображение
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

даа благодарим на Арая - пресаташето на нашия велик отбор, че по нейна вина бе поставено началото на едно голямо дерби :)
По случая тя печели почетно място в ложата на стадион "Археология 133", домът на "копачите" ;)
Пичове, за мен е огромно удоволствие да играя с честни играчи като вас, дано това дерби запази духа на феърплей в предстоящите дълги години конкуренция на върха :) един много зелен картон от мен за Боромир специално ;)
Колкото до турнира, моята амбиция е да се играе мач между нашият шампион и носителя на Купата на Ректора, обаче нямам информация кой е той, и изобщо как стоят нещата с официалния турнир на СУ, провежда ли се още, кога, къде, как...
zamunda.net will never die!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Благодаря на всички фенове на Форума. Ние усещаме вашата морална подкрепя и без вас щяхме да сме нищо. Обещаваме и за в бъдеще много успехи и титли.

п.п. Абонаметната карта за нашите мачове е 100 лева. Средстава се събират от DobreFF :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”