Как да се свържа с книжарницата на СУ?
Как да се свържа с книжарницата на СУ?
В сайта не намерих информация за книжарницата на СУ, ще може ли телефонче 
По принцип исках да знам дали продават още и от старите тестове, които се продават с касети с диктовки. Ама щом от книжарницата в СУ ми казаха, че ги нямат...
А и тестовете ги няма нито в Пингвините, а още по-малко в Хеликон (там изобщо не доставят продукти на Просвета). Единствено ги намерих в МОН, където казаха, че са затворили книжарницата за половин месец някъде, за да слагат ДДС на книгите, а-у. Е, ако не ги намеря по-рано, февруари ще си ги взема вместо за по 6 лв за по 7.20
А и тестовете ги няма нито в Пингвините, а още по-малко в Хеликон (там изобщо не доставят продукти на Просвета). Единствено ги намерих в МОН, където казаха, че са затворили книжарницата за половин месец някъде, за да слагат ДДС на книгите, а-у. Е, ако не ги намеря по-рано, февруари ще си ги взема вместо за по 6 лв за по 7.20
А сега в Бургас ли си :П Да де, то аз тейпскриптовете съм ги прочел на някои от тестовете, ама не е казано, че ще ги направя перфектно като ги слушамRealSugar написа:Касетките няма да ти свършат работа, вервай миАз ги имам всичките ама кел файда - пуснах ги веднъж и се отказах
Решавай тестовете, диктовката е лесна работа