и моля ви, не спамете тази тема, защото много трудно се правят уговорки в тема с повече от 2 страници офтопик
кво ще правим в неделя (21-ви януари)?
Модератори: ники, Methuselah
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
кво ще правим в неделя (21-ви януари)?
ок, значи от 10:00 ще играят Културология и Етнология. Археолозите на линия ли са? а другарите форумци? на мен лично супер много ми се рита, няма значение с кого и срещу кого
ако не се съберат други отбори, в неделя отивам като публика и като евентуална резерва (вече имам един записан мач за Етнология
)
и моля ви, не спамете тази тема, защото много трудно се правят уговорки в тема с повече от 2 страници офтопик
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
ДобреФФ а ти сьс "убииствения си комплимент" по адрес на Дани отново предизвикваш недоразумения и двусмислици....и после трябва да се обясняваш 2 4аса какво си имал предвид...пьрво ни нари4аш "архиепископи",сега това....внимаваи малко в медийните си изяви.
Това беше между-другото...а сега давайте да се разберем в неделя евентуално за място ,4ас за провеждане на ма4а и за броя на игра4ите.....