"Форум СУ" остана трети в петстранен турнир

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

С идеята за вечно съперничество, тъй като ние явно сме "архиепископите", вие може да сте "дяволите".... все пак квото и да правим все по вас ни пращат... :roll:
zamunda.net will never die!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Добро мнение, Нико, стана интересно, аз не бях играл 2-3 месеца с моите хора, т.е. за първи път реално играхме, не знам за вас, ама мен още ме боли всичко :lol: :lol: :lol:
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Добро мнение, Нико, стана интересно, аз не бях играл 2-3 месеца с моите хора, т.е. за първи път реално играхме, не знам за вас, ама мен още ме боли всичко
Благодаря за положителната оценка, Светльо. Аз днес почнах да се оправям, ама вчера и оня ден бях труп. Така е то, като не се играе редовно. После трябва да лежим. :roll:
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Аз избирам за капитан на Етнологията, т.е. неформален, тъй като рядко се появява, той си знае къде :lol: :lol: :lol: - Нико :D
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Предложението се приема единодушно поради много причини
In vino verittas
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

уф, най-накрая се добрах и аз до този форум.. много хубаво турнирче се получи, трябва след сесията да се организираме пак, ама по-сериозно, на нормален терен, по-дълги мачове (може 2-3 дена да е турнира). мен много ме е яд че трябваше да си ходя преждевременно, ама нямаше какво да направя :( поне изкарах 6-ца на гадното контролно :)

археолози, ако искате реванш, с Дани говорихме нещо за тази неделя, ама не сме се разбирали.. айде казвайте дали сте свободни, форумците също да си признаят дали им е удобно в неделя.. даже може отделна тема да пуснем, шото тая се напълни много
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз съм свободен... По-свободен трудно мога да стана, така че бройте ме
Изображение
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Пьрво 4естита 6-ца на контролното :thumbup: хаха...по-тази при4ина ако искаш можеш да доидеш с едно шише водка за преди ма4а в неделя..... :lol: :lol: но както и да е....ина4е ние сме свободни,ве4е нямаме хубава топка ,но ма4 може да се проведе.Само казвайте 4ас и място за поредния култов сбльськ между нашите два отбора.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе Гацо Бацов играеше ли за Аякс Ребърково? :P
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”