"Форум СУ" остана трети в петстранен турнир
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Благодаря за положителната оценка, Светльо. Аз днес почнах да се оправям, ама вчера и оня ден бях труп. Така е то, като не се играе редовно. После трябва да лежим.Добро мнение, Нико, стана интересно, аз не бях играл 2-3 месеца с моите хора, т.е. за първи път реално играхме, не знам за вас, ама мен още ме боли всичко
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
уф, най-накрая се добрах и аз до този форум.. много хубаво турнирче се получи, трябва след сесията да се организираме пак, ама по-сериозно, на нормален терен, по-дълги мачове (може 2-3 дена да е турнира). мен много ме е яд че трябваше да си ходя преждевременно, ама нямаше какво да направя
поне изкарах 6-ца на гадното контролно 
археолози, ако искате реванш, с Дани говорихме нещо за тази неделя, ама не сме се разбирали.. айде казвайте дали сте свободни, форумците също да си признаят дали им е удобно в неделя.. даже може отделна тема да пуснем, шото тая се напълни много
археолози, ако искате реванш, с Дани говорихме нещо за тази неделя, ама не сме се разбирали.. айде казвайте дали сте свободни, форумците също да си признаят дали им е удобно в неделя.. даже може отделна тема да пуснем, шото тая се напълни много
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Пьрво 4естита 6-ца на контролното
хаха...по-тази при4ина ако искаш можеш да доидеш с едно шише водка за преди ма4а в неделя.....
но както и да е....ина4е ние сме свободни,ве4е нямаме хубава топка ,но ма4 може да се проведе.Само казвайте 4ас и място за поредния култов сбльськ между нашите два отбора.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: