Курсове по журналистика?
Модератор: Boromir
Еее, хора, от няколко дни се ровя в тоя сайт и сега я забелязах тази тема. Мерси много за информацията и "обгрижването", страшна помощ сте, щото като го чуеш от някой, който е минал по тоя път и ти става по-леко.
А дано се видим в "милото ФЖМК" 
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Мен и да не кажат формата, не се плаша - ще си пиша по мое усмотрение, имам опит.
Ама все е по-добре да се въртим около изискванията на комисията - ще трупаме точки просто. Иначе на е фатално - ще гледаме да блеснем със същност, не с форма 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- TimShel_Girl
- Драскач
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
И зависи кой го провери това есе. Щот' моето беше съвсем такова, ама "не е намерен оригинален ракурс на творбата"...Гледайте форматът да ви е интересен, нестандартен ... никой няма да ви обясни точни критерии и така едни ще имат 6.00 за нищо работа, а други - 4.00 за блестящо есе...TimShel_Girl написа:Не става въпрос да се пренебрегват аргументите или оформлението... Просто казвам, че ако не разбера за някакви конкретни критерии относно формата, ще си пише доброто старо есе
*sigh*
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 19:21 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Относно евентуални теми, свързани с актуалните събития..имам си някои предположения :
--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...
Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..
ТОВА съм го писала за устния ( миналата година ). Нищо от предположеното НЕ се падна...
Човек никога не знае...
--------------------------------------------------------------------------------
Относно евентуални теми, свързани с актуалните събития..имам си някои предположения :
--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...
Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..
ТОВА съм го писала за устния ( миналата година ). Нищо от предположеното НЕ се падна...
Човек никога не знае...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...