(и познавате ли мн отказали се)
Разочарованието?
Модератор: Boromir
-
maxi
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
И при мен така, ама не съвсем. Преди 6-7 години много ясно си спомням как с майка ми минавахме покрай Ректората и тя заяви, че "много ще се гордее с мен, ако един ден уча в тази сграда"...Е, така и стана, ама не в съвсем същата сграда, а на стотина метра по-надолуJoker написа: От 14-годишен, когато нашите за пръв път ме въведоха вътре през парадния вход, съм очарован и не съм си представял някъде другаде да уча... Пожелавам го искрено на всеки от вас!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
maxi
- fragile
- Писаружяк
Така си е! Пък и не се сблъскваме толкова често с непознати индивиди или болнави хорица, дошли я за книжарницата, я за нещо друго, които нямат нищо общо със СУ.Java написа:
п.п. за стотината метра
аз съм на няколко пъти по сто метра, ама какво оттоваРектората не може да побере всички факултети
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
няма закакво да се страхувате , учете си материала , ако не ви приемат до друга година пак , поне ще си знаете повече (още една година зубрене
) . Аз съм сигурен че ще мога да изкарам поне 4 по мат ама 4 не е достатъчна за специалността която искам , ама вижте сега изпита зависи от много неща , понякога и от малко късмет , така че учете стабилно и с малко късмет ще успееме
, не се отказвайте
Ох, ох - все това си мечтая, сто пъти да преживявам кандидатстудентскитеако не ви приемат до друга година пак , поне ще си знаете повече (още една година зубрене )
А притеснение винаги има - просто е неизбежно. Важното е да те мотивира, а не да те отчайва
така че учете стабилно и с малко късмет ще успееме
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
Ужасно е! Особено като знам , че не уча д0статъчно.
Уж ограничих контактите и излизанията, а пак не знам идеално темите,
някои въобще.
НАй-лошотто-> това което съм знаела ми е изкочило от главата.
Постоянно си мисля колко много знаят другите, как учат... как ще влязат, а аз ще си остана тук.
КАто изляза на кафе постоянно си мисля, че си губя врмето, че съм можела да запомня това онова. К
Като изляза събота или петък на другия ден съм капнала и не мога да правя нищо.
Вина. Същата вина , която не те оставя да заспиш и вечер!
Абе гадн0 е!
Уж ограничих контактите и излизанията, а пак не знам идеално темите,
някои въобще.
НАй-лошотто-> това което съм знаела ми е изкочило от главата.
Постоянно си мисля колко много знаят другите, как учат... как ще влязат, а аз ще си остана тук.
КАто изляза на кафе постоянно си мисля, че си губя врмето, че съм можела да запомня това онова. К
Като изляза събота или петък на другия ден съм капнала и не мога да правя нищо.
Вина. Същата вина , която не те оставя да заспиш и вечер!
Абе гадн0 е!
- fragile
- Писаружяк
Миличка, ще дойде юли, тогава пак така ще си мислиш, а когато ти излязат резултатите, вече ще си на съвсем друго мнение. Недей да се виниш за такива неща, спокойно. Сега всичко ти изглежда каша, но на самите изпити така ще се мобилизираш, че изведнъж паметта ти ще се опресни. Успех!