Предложение за голям турнир след сесията
Модератори: ники, Methuselah
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
кои тия бе? аз съм Компютърни Науки 2-ри курс, и честно казано мислех да организирам колегите в едно отборче, по мои сметки таман 7 човека смеКапитана написа:Момчета намери се още един отбор за турнира.Това са едни момчета от ФМИ.2- и курс са.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
От доста време чета за вашите футболни изяви и въпреки че никога не съм ходил на мач, нито пък съм виждал някой от вас, се надявам да нямате нищо против да изразя мнението си. Аз, като абсолютен футболен фен, които обаче е пълна трагедия на терена
(иначе със сигурност щях да съм се присъединил към отбора ви), смятам че трябва още да разширите вашия турнир и може би дори да го обявите като официално събитие в спортния живот на СУ. Един голям турнир, с много отбори, елиминации и накрая един шампион. Ще си има и повече зрители, а не само онези хубави момичета, подкрепящи отбора на археолозите, за които се говори. Трябва да стане истински турнир, който да придобие заслужаващи размери и известност!
Иначе аз следях и темите, когато отбора на Форума щяха да играят срещу този на УНСС и наистина много се разочаровах като видях, че нищо не се получи, а самия отбор се разтури. Поздравления на Боромир за чудесната идея за мач срещу Архелогията (май негова беше), която постави началото на този турнир и така извади отбора на форума от застоя. Пожелавам успех на всички отбори! И все така да се развива идеята!
Иначе аз следях и темите, когато отбора на Форума щяха да играят срещу този на УНСС и наистина много се разочаровах като видях, че нищо не се получи, а самия отбор се разтури. Поздравления на Боромир за чудесната идея за мач срещу Архелогията (май негова беше), която постави началото на този турнир и така извади отбора на форума от застоя. Пожелавам успех на всички отбори! И все така да се развива идеята!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
all we need is фенове 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Всъщност идеята е на прекрасната ми приятелка Арая, която ми писа ЛС с предложението, аз пуснах тема и след получилия се ентусиазъм нещата почнаха да се разрастват - толкова по-добре. така или иначе тази година нямаше турнир между отбори от СУ, ако нещата си вървят така, току-виж сами сме си го организирали напролет 

- ZdrafQueZzZz
- Драскач
даа благодарим на Арая - пресаташето на нашия велик отбор, че по нейна вина бе поставено началото на едно голямо дерби
По случая тя печели почетно място в ложата на стадион "Археология 133", домът на "копачите"
Пичове, за мен е огромно удоволствие да играя с честни играчи като вас, дано това дерби запази духа на феърплей в предстоящите дълги години конкуренция на върха
един много зелен картон от мен за Боромир специално 
Колкото до турнира, моята амбиция е да се играе мач между нашият шампион и носителя на Купата на Ректора, обаче нямам информация кой е той, и изобщо как стоят нещата с официалния турнир на СУ, провежда ли се още, кога, къде, как...
По случая тя печели почетно място в ложата на стадион "Археология 133", домът на "копачите"
Пичове, за мен е огромно удоволствие да играя с честни играчи като вас, дано това дерби запази духа на феърплей в предстоящите дълги години конкуренция на върха
Колкото до турнира, моята амбиция е да се играе мач между нашият шампион и носителя на Купата на Ректора, обаче нямам информация кой е той, и изобщо как стоят нещата с официалния турнир на СУ, провежда ли се още, кога, къде, как...
zamunda.net will never die!