Възможно ли е да се запиша на Спорт през 2-рия семестър?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

tortor
В началото бе словото

Възможно ли е да се запиша на Спорт през 2-рия семестър?

Мнение от tortor »

Първи курс съм и понеже в началото на семестъра нямаше компетентно лице(сега също няма), което да ме насочи относно записвания, места и срокове за Спорт, си останах незаписан.
Та въпросът ми е дали през вторият семестър ще мога да се запиша на Спорт и по-специално на Бокс или Футбол?
Или ако знаете местата, кудето се записва-дали да отида там и да попитам.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

А аз дали може да запиша различен спорт, от този в първия семестър?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ако не си ходил на спорт първия семестър, за втория не само че можеш, ами предполагам че е задължително да ходиш - поне нашата зам-деканка така каза миналата година

Геле, по принцип са ми казвали че не може, ама не виждам как ще ти забранят, така и така се записваш отново втория семестър, дори и на същия спорт да си ;) ама все пак питай конкретния преподавател при когото искаш да се запишеш, някои може да се направят на задници
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Мерси, така и ще направя - ще питам. С питене и до Цариград се стига :wink:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
tortor
В началото бе словото

Мнение от tortor »

А къде точно мога да попитам? В Ректората или някъде около стадион Академик, понеже чуш, че там се записвали и там се тренирало?
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Стая 120 - Департамент Спорт. Първи етаж. Питаш в книжарницата до фоайето.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

FeverNew написа:А аз дали може да запиша различен спорт, от този в първия семестър?
зависи какво си записал първият.При някои може при други не
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

fragile написа:Стая 120 - Департамент Спорт. Първи етаж. Питаш в книжарницата до фоайето.
именно там ще ти напълнят главата с глупости :) ако те интересува как е положението на практика, а не как би трябвало да е, отиваш директно при някой преподавател по съответния спорт на който искаш да се запишеш, и говориш с него ;) а тия от департамента не ги слушай, те са гадни чиновници :twisted:
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Tripio написа:именно там ще ти напълнят главата с глупости :) ..... а тия от департамента не ги слушай, те са гадни чиновници :twisted:
По-скоро откачена лелка! :lol: Още си спомням как веднъж 10 минути ми обяснява как си била лакирала ноктите! :shock: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
demolition
В началото бе словото

Мнение от demolition »

искам да попитам къде и кога ще мога да се запиша на плуване за 2ри семестър :?: :?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами на повечето спортове май не правят някакви дати за записване, просто разбери разписанието (пред 120-та в Ректората трябва да го има) и цъфни на някоя тренировка, отиди при тренера и му кажи че искаш да се запишеш.. повечето ще те приемат, не съм чувал досега някой да е искал да ходи на тренировки и да са му отказали, ама де да знам, всякакви ги има :roll:

плуването.. не беше ли някъде около Академик? т.е. между Плиска и 4-ти км. нека някой който знае със сигурност да каже. но по принцип записването за който и да е спорт става на място, така че ще трябва да се поразкараш :)

Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Tripio, ти може да знаеш. Информатика 1ви курс съм и ме интересува оценките по Спорт и Чужд език влизат ли в някакви общи успехи и по каква схема. Кои оценки влизат в успеха за стипендия сега за след 1вия семестър?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

в успеха за стипендия влизат всички оценки от семестъра, и по спорт и чужд език също, схемата е средно аритметично от всички оценки. аз съм КН и поне при нас е така, предполагам че за целия факултет са еднакви условията. също така ако имаш оценки 5.50 в книжката, мисля че в протокола се пишат като 6-ци, и съответно се смятат като 6-ци за определяне на успеха. но все пак не съм 100% сигурен, това последното беше за успеха за общежитията, а за стипендия може и да се смятат като 5.50.. ако имаш нещо такова, най-добре питай в кабинета на Харизанова ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”