Предложение за голям турнир след сесията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Момчета може ли да участваме и ние в турнира?
Аз представлявам (в случая) софийския отбор на Форума на Берое:
http://www.beroe-bg.com/forum/index.php
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Хубаво е този път Турнира да е в НСА, защото терените са удобни за такива срещи, а и не се плаща- така ще останат кинти за бира 8)
Когато вземете решение по организацията, капитаните да си кажат :wink:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

www написа:Момчета може ли да участваме и ние в турнира?
Аз представлявам (в случая) софийския отбор на Форума на Берое:
http://www.beroe-bg.com/forum/index.php
Ще бъде страхотно, но мисля чак след сесията да обсъждаме подробностите. Наистина, първенството, което замисляме, ще бъде доста голямо. Дано се справим с организацията.
Иначе поздрави, момчета, няма проблем да се включите в нашите турнирчета. :D
The more, The merrier! :D
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ще се справим с тьпата организация,да не сме деца-идиот4ета....радващото е 4е садия N1 Росен Тим4ев явно ще успее да рьководи ма4овете.... :D Просто турнира ще бьде голямо шоу и за да е то пьлно ,си трябва и рефер....а Росен Тим4ев е то4ния 4овек.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Възможно е да помоля някой колега да реферира турнира, ако има и най-малко съмнение върху моята прецизност като съдия. Казал съм го и го казвам пак- отсъждам това, което видя и преценя... не съм машина, възможно е да не видя нещо. Когато вие сбъркате при пас или удар, никой не ви се сърди :wink:
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Нямам никакви сьмнения вьрху прецизността ти бе 4овек...не си ме разбрал правилно....и аз като вси4ки смятам 4е се справи отли4но в неделя и то4но затова се надявам да се навиеш да рьководиш и този турнир.Вси4ко се превежда буквално,никьде няма намек....макар 4е май ти това си помисли.Надявам се ти да си сьдия и на този турнир.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Знам.. не говорех за теб :D Благодаря за високата оценка!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

И това според тебе ясно ли е? То така първата фаза може да се провлачи след другата Нова година, та чак до Игнажден
и какво от това? Честно батка не разбирам какъв ти е проблема, опитвам се ама не мога... сериозно ли не схващаш нещо или просто се заяждаш, или и двете? За второто честно казано не виждам причина ама знам ли, може и да има ти ми кажи
zamunda.net will never die!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Абе хора тая сесия май не ви се отразява добре. :lol: 3 дни не сме ритали и вече се изпокарахте. Спокойно. Всичко е на шест. Организацията е под контрол. Турнир ще има. Аз предлагам и един по-мащабен проект за пролетта. Да започнем нещо като първенство с 7-8 отбора, колкото имат желание. Наясно съм, че подобна лига е трудно осъществима откъм организация, но ще се справим някак си. Всеки играе срещу всеки. Има си 1 кръг, втори, трети и тн... Като идея мисля, че е супер. Най-важното е да спортуваме редовно и да водим активен живот. Че само единия секс не е достатъчен за раздвижване на застоялия ни живот. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Евала за мнението, идейката е супер.

Трябва да измислим име на лигата/първенството/турнира/купата.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

А когато има точно определена схема, дати, часове и тн... кой ще избяга? Сещаш ли се какво имам предвид?
този, който има лекции/контролни/ходи на работа/бере коприва/простира пране/беси цигани или квото там си избереш... всеки си има някакви неотложни ангажименти, не всички са безотговорни мързеливци като мене. Смисъла на идеята ми е да се съберат пълните състави, без липси
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Момчета намери се още един отбор за турнира.Това са едни момчета от ФМИ.2- и курс са.Имам едно предложение само.Не ви ли се струва по-добре ,ако се играе на малкото игирще на 133-то да бадем 5+1 иначе е блъсканица и не става шоу.Трябва по-скоро всеки участник в турнира да определи своя капитан и да се събере да обсъдим всичко:)
П.П. Здравко отказах да уча по праистория,защото нищо не разбирам.Почнах да чета отначало Хенриета.:)
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Здравко отказах да уча по праистория,защото нищо не разбирам.Почнах да чета отначало Хенриета.
утре на теста ще има анални страсти май :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”