Предложение за голям турнир след сесията
Модератори: ники, Methuselah
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ще бъде страхотно, но мисля чак след сесията да обсъждаме подробностите. Наистина, първенството, което замисляме, ще бъде доста голямо. Дано се справим с организацията.www написа:Момчета може ли да участваме и ние в турнира?
Аз представлявам (в случая) софийския отбор на Форума на Берое:
http://www.beroe-bg.com/forum/index.php
Иначе поздрави, момчета, няма проблем да се включите в нашите турнирчета.
The more, The merrier!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Нямам никакви сьмнения вьрху прецизността ти бе 4овек...не си ме разбрал правилно....и аз като вси4ки смятам 4е се справи отли4но в неделя и то4но затова се надявам да се навиеш да рьководиш и този турнир.Вси4ко се превежда буквално,никьде няма намек....макар 4е май ти това си помисли.Надявам се ти да си сьдия и на този турнир.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
и какво от това? Честно батка не разбирам какъв ти е проблема, опитвам се ама не мога... сериозно ли не схващаш нещо или просто се заяждаш, или и двете? За второто честно казано не виждам причина ама знам ли, може и да има ти ми кажиИ това според тебе ясно ли е? То така първата фаза може да се провлачи след другата Нова година, та чак до Игнажден
zamunda.net will never die!
Абе хора тая сесия май не ви се отразява добре.
3 дни не сме ритали и вече се изпокарахте. Спокойно. Всичко е на шест. Организацията е под контрол. Турнир ще има. Аз предлагам и един по-мащабен проект за пролетта. Да започнем нещо като първенство с 7-8 отбора, колкото имат желание. Наясно съм, че подобна лига е трудно осъществима откъм организация, но ще се справим някак си. Всеки играе срещу всеки. Има си 1 кръг, втори, трети и тн... Като идея мисля, че е супер. Най-важното е да спортуваме редовно и да водим активен живот. Че само единия секс не е достатъчен за раздвижване на застоялия ни живот. 
Да живее отбора на Форум СУ
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
този, който има лекции/контролни/ходи на работа/бере коприва/простира пране/беси цигани или квото там си избереш... всеки си има някакви неотложни ангажименти, не всички са безотговорни мързеливци като мене. Смисъла на идеята ми е да се съберат пълните състави, без липсиА когато има точно определена схема, дати, часове и тн... кой ще избяга? Сещаш ли се какво имам предвид?
zamunda.net will never die!
Момчета намери се още един отбор за турнира.Това са едни момчета от ФМИ.2- и курс са.Имам едно предложение само.Не ви ли се струва по-добре ,ако се играе на малкото игирще на 133-то да бадем 5+1 иначе е блъсканица и не става шоу.Трябва по-скоро всеки участник в турнира да определи своя капитан и да се събере да обсъдим всичко:)
П.П. Здравко отказах да уча по праистория,защото нищо не разбирам.Почнах да чета отначало Хенриета.
П.П. Здравко отказах да уча по праистория,защото нищо не разбирам.Почнах да чета отначало Хенриета.
- ZdrafQueZzZz
- Драскач